15 Cloud Storage Sites (Sve o tome)

http://www.practicalecommerce.com/articles/2969-15-Cloud-Storage-Sites

Sigurno imam desetak besplatnih naloga na ovim oblak magacinima. Volim da ih isprobavam! :wink:

Ja lično dugo godina koristim DropBox jer mi odgovara zbog podrške za Blackberry, pa kada treba nešto da prebacim na net sa telefona upujem na svoj nalog Dropbox-a i odma mogu da se dele dalje fajlovi.

Mada ja sam se registrovao na DB još u prvim nedeljama kada se pojavio taj servis, i sećam se da sam video da ako pozovem ljude dobijam besplatno MB na moj račun :wink: i ja pozovem svoju celu kontakt listu iz Gmail-a njih 600… i ja umesto 2gb sada imam 5gb :slight_smile:

Hahaha dobar! ja sam trenutno na 4 GB :slight_smile: (imam jos dve zrtve u planu ove nedelje)

DropBox je zakon, s obzirom koliko sam u poslednje vreme menjao sisteme i zonglirao izmedju racunara, pokazao se kao veoma pouzdan i koristan. Takodje je super stvar kad radis sa nekim na daljinu zbog folder sharing-a. Mada sta znam, verovatno i ostali servisi sada nude isto/slicno. Proucicu detaljnije listu :wink:

Takođe koristim dropbox, najviše zbog toga što studiram u NS-u a moji su u ZR-u.
Pa da ne bih morao stalno da vucaram fleš za ZR pa da jurim prebacujem, ovako samo lepo upacim u DB folder i on sam sinhronizuje sve.
Takođe neke radove i moja dela čuvam od zaborava baš tu. :wink:

DropBox mi se pokazao kao najjednostavniji i najbrži, to je sve što tražim. Mada je i SpiderOak dosta dobar… ali ga slabo koristim.

2x2GB na Dropbox-u. Ne menjam ništa. :wink:

Да ли дропбокс има статистику о отпремљеним фајловима? На пример, колико је пута неки фајл који је отпремљен преузет, датум и време последњег преузимања? Такође, да ли има алат за проверу присутности човека за рачунаром приликом захтева за преузимање фајла? Да ли је то кепча? Тражим алтернативу хотфајлу, али је још увек нисам нашао.

Koristim Dropbox i veoma sam zadovoljan njime.

SugarSync odnedavno počeo sa radom, daju free 7gb ako rešite neke gluposti (tipa registrujete mejl, pozovete 5 ljudi itd itd)

Lepa strana priče je što nema nikakvih prepreka za upload + što imaju sjajnu aplikaciju za Blackberry OS, pa dozvoljavaju i upload na svoj nalog putem email-a, zakačite sliku u mejl i pošaljete na Sugar account i dobijete je u svom nalogu.

Pogledajte stvarno su dobri.

Wupload offers 750GB online storage to its free members. The max. size for single uploaded file is up to 2GB, and you could upload at most 10 files at a time.

http://www.wupload.com

Koja komedija…

Isto kao kada bi ja tebi dao 10.000 dinara a smeš da potrošiš samo 50 dinara dnevno i to samo 5 puta smeš da kupiš nešto u toku dana za 50 dinara…