alternativa

Da li na linux mint-u 14 mogu instalirati program sličan Golden Eye i da radi ove radnje koje radi Golden Eye na windows-u ? ako postoji - koji je to program ?

pozz

Konkretno ima više vrsta Golden Eye za win platformu ako nije problem napiši šta program radi da bi znali o čemu tačno pričamo.

evo ovako …

da prati pisanje po tastaturi , slika desktop recimo svaka 2 minuta i sta se radi na desktopu - jednom rijecju prati sta se radi na kompi i snima u zadani direktorij …

pozzz

U suštini ti tražiš ono što je zabranjeno ovde :slight_smile:

Karakteristike tog programa su slične karakteristikama svakog prosečnog crva ili logera pod Windows-om, dakle klasično špijuniranje. Keylooger-i koji se infiltriraju na računar i rade upravo to, špijuniraju korisnike, i u određenom vremenskom intervalu prave slike aktvinog ekrana, pamte kucane lozinke a kasnije te podatke šalju preko VPN-a ili VPS-a sa kojim komunicira i šalje podatke mejlom na izabranu adresu.

Nažalost moraću da prekinem ovu temu i zaključam istu jer krši jedan od najtežih pravila, našeg pravilnika zašta se dobijaju veliki kazneni poeni.

Pravilnik možeš pročitati ovde http://www.mint-srbija.com/forum/index.php?/forum-10/announcement-3-pravilnik-foruma-obavezno-procitati/