aplikacija za download audia

koju aplikaciju koristite za skidanje audia sa youtube-a i ostalih servisa, pokusao sam da nadjem nesto ali nista ne nalazim.

Ako je Ubuntu evo jedan primer http://wiki.ubuntu-rs.org/Firefox#Download_Helper

da probas ovo ako je FF https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtubedownloader/

VLC :slight_smile:

Media -> Convert/Save -> Network -> Paste-ujes link ( ako hoces HD sa Youtube, dopises na kraju &hd=1 ) -> Nakon toga dole na strelicu pored “Convert/Save” -> Convert -> Podesis opcije ( Audio/MP3 npr. ) i izlazni fajl -> Start :slight_smile:

Firefox i u dodacima instaliraj download helper.

Minitube - uz napomenu za Mint 17: posle instalacije minitube treba instalirati i phonon-backend-vlc, pa posle ukloniti phonon-backend-gstreamer.

youtube-dl
http://linux.softpedia.com/get/Multimedia/Video/youtube-dl-16227.shtml

ovo mi se pokazalo kao najjdenostavnije i najbrze rijesenje, hvala ti.

sad opet ja imam neko pitanje, kako da povezem telefon sa kompjuterom, kada sam ga spojio prepozna ga i prikaze ali ne mogu da mu pristupim i da kopiram nista u njega ili i njega.

Kad prikljucis telefon na komp pogledaj na telefonu u obavestenjima da li pise USB connected pa odaberi to otvorit ce ti se novi prozor na kome treba da pise mount pa i to odaberii i telefon ce biti povezan sa kompom . Moj telefon se tako povezuje .

android-froyo-mount.pngTako bi to trebalo da izgleda

ne bude mi ovako.
kod mene kad ih spojim na ekranu se pojavi poruka, PC Companion software
i ponudjeno je
skip i install

nekad se pojavi ova poruka

Could not display “mtp://[usb:001,012]/”.
Error: No such interface ‘org.gtk.vfs.Mount’ on object at path /org/gtk/vfs/mount/1
Please select another viewer and try again.

a nekad ova

Unable to mount location
Unable to open MTP device ‘[usb:001,012]’

a kada odaberem instal ponudi mi foldere drivers koji je prazan i graphics languages i fajlove autorun i startme

telefon je sony xperia

Ne koristim Android, pa da ne pametujem, ali mi se cini da ti nije podesen na “USB Mass Storage”, nego na taj njegov klijent… Mozda je to problem? :smile:

Nije podesen MSC (Mass Storage Connection) idi po podesavanjima i trazi connections i slicno pa premesti ,koji model telefona je u pitanju ako je Xperia neka ides u Settings>Xperia odstikliras Pc Companion i stikliras Mass Storage

malo sam to podesavao i radi za sada, mada nekad opet nece da ga prepozna nakon sto vise puta ih povezem ali nakon restarta opet sve bude ok.
milim da je problem u tome sto nemam SD karticu (jel to isto sto i memoriska kartica), jer mi je pri odabiru rekao da MSC radi samo sa SD kartica a ne sa integrisane memorije

Da, sd je memorijska najbolje bi bilo sto pre da je nabavis 1gb je oko 300 din

[CENTER]Ovo je automatska poruka!

Ova tema je odlukom moderatora premeštana iz “Linux i Unix sistemi[/URL] → [URL=“http://www.foss.rs/forum/205-debian-linuxmint-ubuntu/”]Debian, LinuxMint, Ubuntu[/URL]" u "[URL=“http://www.foss.rs/forum/4-razne-diskusije/”]Razne diskusije[/URL] → [URL=“http://www.foss.rs/forum/40-op%C5%A1te-diskusije/”]Opšte diskusije”.[/CENTER]