Dan Slobode Dokumenata 2013

[center][size=5]Dan Slobode Dokumenata 2013[/size][/center]
[center]http://fsns.org.rs/images/DFD-FSNS-Event-large.png[/center]
[center]Organizator: Mreža za Slobodan Softver Srbije[/center]
[center]http://fsns.org.rs/s…n-subotica.html[/center]

A ovo je president te organizacije: http://linuxserbia.blogspot.com/

:connie_boy_cleanglasses:

…projekte lokalizacije Fedora na srpski jezik, budući da je to verovatno najpoznatiji paket

Zanimljiv pristup…mađarski jezik uopšte ne poznajem, pa ne mogu da komentarišem, ali za ostalo…preporučio bih toj “Mreži” da prvo nauči srpski.

Zaista je sramota biti toliko nepismen:

“PoziMVamo Vas” i
“Pozivamao Vas”

Evo još nakaradnije konstrukcije sa sajta te “Mreže”…prevazišli su i Google prevodilac…ili im je on poslužio za prevod na srspki?
http://www.fsns.org.rs/


Организације сарадници су независни од Мрежа за Слободан Софтвер Србије и потпуно самостални. Они су потпуности самостални у управља у свим аспектима (као што су чланство, статутима, финансије и тако даље).
Статус сарадник значи бити формално савезниц и имају непосредан комуникацију са FSN Serbia -ом. Дакле, сарадници су обично укључени у интерној комуникацији и консултације. Такође ћемо радити заједно за кампањима и манифестације, као што и на сајмовима.
Уколико сте заинтересовани на оваквог статуса, молимо вас да размислите и да прочитате шта значи бити сарадник FSN Serbia и како да постанете један од сарадника.


Kao što i dosta kazah do ovamo…baš glupost osećanje da moje deco obrazovali takav kadrovi… :smiley:

Lepo od njih što se trude ali ovo je presmešno i komentarisati uopšte… ::slight_smile:

ovaj prevod me podseća na mogućeg njegovog autora:

http://www.youtube.com/watch?v=nf2J1j44GwM

Piše "Večera (od 19 sati), a odma˙ ispod “Ulaz je slobodan”. Da ne radim 27 sigurno bih otišao. Ionako sam planirao jedan izlet na buvljak u Sabatku.

^^
Lepo je od njega/njih što zastupa/ju ideju slobodnih dokumenata, to je za dobrobit svih nas, ali je krajnje neozbiljno da im se u pozivu i na samom sajtu potkradaju ovakve greške.

Sta je bre ovo? :smiley:

[center]Izvršene ispravke slovnih grešaka[/center]
[center]http://fsns.org.rs/media/rokgallery/8/80ac000f-9fe3-458b-a525-4305da67c676/316f3387-c0a8-4bce-c9c5-224693d51c94.png[/center]

Eh šta je… Videli ljudi slobodan domen, pa registrovali “zajednicu” i kad ih se pozove, kao pre neki dan na LugoNS događaj pitaju koliki je njihov honorar. Kako to može? Što bi rekao kolega Dragan dok ga je držala ideja o ujedinjenju

@Uroš

Eh…kako to laskavo zvuči “kolega”…blagodarim na iskazanom poštovanju :wink:

Što se tiče “ujedinjenja”, ili, da se preciznije izrazim, slobodnog udruživanja zarad viših interesa :wink: , imaš priliku da se samouveriš kako ideja itekako oživljava u praksi…preostajete samo Ti i Bojče, i bićemo kompletni :wink:

Lista onih validnih koji su prijavili:

http://www.documentfreedom.org/events/