Diploirao sam i pisanje nekih programčića

Prvo da vam se pohvalim da sam završio višu elektrotehniču. Hteo sam da vas pitam ako bi ja danas sutra pisao nešto u programskim jezicima c/c++ gde bi ovde na forumu mogao da kačim sve što napišem?

Cestitam! :connie_crazyperson:

Mogao bi da ih kacis ovde http://forum.mint-srbija.com/forum/35-programiranje-i-paketi/

Marijane prvo treba da naučiš te jezike pa tek onda da pišeš programe, zar nisi rekao i da engleski ne znaš? Prvo njega nauči pa tek onda sve ostalo…

I ja čestitam “diploiranje” … :connie_crazyperson:

Cestitam na zavrsenoj visoj ETS.

Koji si smer zavrsio?

Automatsko generisana poruka!

Ova tema je premeštena iz “Glavna podrška[/url] → [url=“http://forum.mint-srbija.com/forum/12-apsolutni-pocetnici/”]Apsolutni početnici[/url]" u "[url=“http://forum.mint-srbija.com/forum/4-mint-caffe/”]Mint Caffe[/url] → [url=“http://forum.mint-srbija.com/forum/40-razne-diskusije/”]Razne diskusije”.

LMS Tim!

Prvo hvala na čestitkama. Završio sam smer nove računarske tehnologije. Drugo što se tiče engleskog ja ga i ne znam i nameravam da ga naučim. To je najmanji problem. Učiću ga ako ništa drugo makar za to da znam da kada odem u inostranstvo da znam da se snadjem. Treće ima dosta dobrih knjiga i na srpskom koje su napisane kroz koje treba proći i zna se osnovno. Četvrto ja sam prošao već programski jezik C tako da sada uskoro krećem i na C++.