dobar dan dobri narode

da kazem i ja koju kako dolikuje mada mozda se i znamo. dakle, aleksandar stefanovic aka stefaca na svim forumima sirom srbije i sveta. sa linuxom sam se upoznao 2007. i od tada je glavni i jedini operativni sistem na mojim racunarima. od skoro je i operativni sistem na mom savremenom mobilnom telefonu (selja poceo da prati modne trendove pa kupio mob telefon ;)). sta jos reci? uglavnom je to to.

nadam se dobrom druzenju na forumu i obostranoj pomoci koju cemo medjusobno da pruzamo jedni drugima :beer:

Evo nama Steface. Znam da si aktivan na Ubuntu forumu kao i na hi fi forumu. Pozdrav kolega!

bas htedoh da pitam jel si mozda sa audio foruma :wink: nick je bas da se zapamti. pa malo sam zapostavio ubuntu forum zbog nekih nesuglasica sa upravom. odnosno prestao sam da ga posecujem u potpunosti. mozda nekad se i vratim. za sada trazim alternativu za druzenje i misli da je ovde extra

Moram da priznam da se ni na ubuntu ni na hifi forumu nisam raspisao kao ovde, tako da znaš što se tiče druženja.
A da, sad se stih da te pitam, ranije si kačio na hifi forumu neke slike sistema, jel još uvek soba u crveno ofarbana ;)?

Dobrodošao u zajednicu :wink:

hvala, hvala.

@stereo
aha, crvena soba mladog i ludog nam stefe. sistem je maltene nepromenjen. mozda samo CD iz tog nekog perioda (technics zamenjem philipsom) ali u globalu sistem nepromenjen

Pozz! Ja imam neki Hi-Fi :slight_smile: Pojacalo Technics, Denon cd player, Aiwa kaset-dek! :wink: Fale mi kutije!

odosmo u off :wink: koji amp imas? slusao sam par nekih technics pojacala ali ona sa STK cipom. suv nesto oznake bejahu i nije mi se svidelo nista. bese oni imaju i one fet sto su malo visa klasa? njih je dobro imati. ili nekog starca (bez starca nema udarca)

Pozdrav i dobro nam došao na forum, ovde nesuglasice sa “upravom” (o kako ovo upravo loše zvuči, kao komunistička partija heheh) jedino možeš da zaradiš ako zakasniš na okupljanje pa ne budeš hteo za kaznu da platiš jednu turu domaće rakije… inače nesuglasice oko nebitnih stvari i računara…pfffff ma to je za šonje i labilne osobe :slight_smile:

Uživaj i drago mi je da imamo na forumu ljude koji se aktivno zanimaju za audio/video tehnologije, možemo i otvoriti novi forum tj kategoriju koja bi se bavila samo tom tematikom :wink:

Добро дошао :wink: