Dva panela na Cinnamon-u....kako?

Pozdrav svima!
Elem, trenutno koristim Linux Mint 13 sa Mate okruženjem, ali me zanima jedna stvar vezana za Cinnamon…kako postaviti dva panela (i da li je to uopste i moguce) pri cemu ce jedan panel da bude sa strane, a jedan na dnu ekrana (nesto nalik ovome iz screenshot-a)

Pozdrav!

Za sada, takvo podešavanje, može se izvesti ekstenzijama za Cinnamon. Pogledaj:

http://cinnamon-spic…tensions/view/6

ili

http://cinnamon-spic…tensions/view/9

uopšteno

http://cinnamon-spic…com/extensions

U cinnamon settings ima opcija mislim meni - classsic meni sa dva panela…

Prosto je veoma…

Ima, ali da mi on postavi panel na vrh i dno ekrana, a ne levo i dole, kao sto bih ja želeo. Isprobacu ovo sto mi napisa drinx

На крају свако дође до тога да је КДЕ најбољи за оваква играња. :connie_crazyperson: Просто, има опцију да додаје панеле по жељи и да се они пребацују на било коју страну десктопа. Ја сам одавно усвојио ову комбинацију, одмах наместим један леви панел и ту додајем иконе које чешће користим и онда десктоп остаје слободан за неку слику по жељи а и током рада не морам да затварам или померам прозоре да бих дошао до иконица.

Тренутна варијанта …

[ATTACH]508.IPB[/ATTACH]

Ima toliko varijanti da odradis panele u bilo kom okruzenju, na bilo kom distro-u da boli glava.
Imas: Docky[/url], [url=“http://glx-dock.org/”]Cairo-dock[/url], [url=“http://awn-project.org/”]awant[/url], [url=“http://code.google.com/p/wbar/”]wbar[/url], [url=“http://do.cooperteam.net/”]gnome-do-docky[/url], [url=“http://sourceforge.net/projects/simdock/”]sim-dock

Kada si vec tu, zanimljiva ti je ova Conky konfiguracija, kako si to podesio? :wink:

Искористио сам conky који долази у Pinguy линуху, а који има и време и температуре али искључене, па сам мало прерадио, подесио и добио онолико колико сам могао. Нисам успео да у температуре угурам и температуре хардова, нешто ми не успева, али ми је и оволико довољно. Скоро све битне информације су ми пред очима, пробао сам још безброј варијанти али нигде оволико на гомилу и овако лепо сложено.
Оставио сам негде conky фајл па ако га не нађеш, добацићу касније, сад журим до другара, јутрос сам га убедио да инсталира Кубунту па сада репартиционише хард и таман да стигнем код њега да инсталирам. Ваљда ће да успе да се скине са Пенџера. :connie_crazyperson: