dvajedan

Šta je sa bratom @dvajedan? Ne viđam ga u zadnje vreme mada sam i ja slabije posećujem forum u zadnje vreme zbog obaveza. Nedostaju mi njegovi postovi… Videh da je offline tri nedelje… :frowning: Nadam se da je ok…

to se i ja pitam, ali bilo mi glupo da pitam

Ne znamo šta se dešava sa tim čovekom…nestao je bez pozdrava 10. februara :frowning:

Ima naše (Ćofijev i moj) brojeve mob. telefona, kolegijalno bi bilo bar da nam je pustio 1 SMS da znamo šta je sa njim… makar toliko nam “duguje” kao član najuže ekipe :frowning:

Nekoliko puta je on “pretio” da će otići jer ga smara cela ova priča (globalno) i da je “puko” u zadnje vreme, kao što reče Dragan jedan dan smo ćaskali opušteno a već sutradan ni pisma ni razglednice i eto već pune 3 nedelje nikakvog odgovara.

Ko zna šta mu se desilo ali svakako je nefer prema svima nama ovde da nam bar pusti sms o čemu se radi.

Možda se nešto desilo?

a jel imate vi njegov broj telefona?

To očigledno niko od nas ovde ne zna, zar ne?

Više puta sam pominjao ( u admin delu) da osobe koje su usko vezane za neki projekat, moraju imati osnovne podatke o ostalim saradnicima…ime i prezime, ko su, šta rade, odakle su, brojeve telefona itd.
To nije “zadiranje u privatnost” kako se danas moderno krsti, nego jednostavno kodeks pristojnog ponašanja kod ozbiljnih ljudi.

Takvi podaci naravno da se ne objavljuju javno bez saglasnosti vlasnika podataka, ali neko od članova ih mora imati, inače projekat trpi zbog neodređenosti i neizvesnosti, kao što je to ovde i sada slučaj sa TriOS-om…
Nažalost, dvajedan nikada nije čak ni u naznakama izrazio spremnost da nama ostalima iz najuže ekipe pruži bilo kakve podatke, čak ni onda kada smo @Ćofi i ja njemu iskreno i dobronamerno dali naše brojeve telefona.

@klod
Ne, nemamo njegov broj telefona…

Nadam se da nije nešto loše. Za ostalo, oko javljanja, se slažem…

takodje se nadam da nije nesto lose. slazem se sa ostalima, da fali.