Evo i ja da napisem koju rec… U Kruševcu je sunce, lepo vreme, ima zenske ima sve. Jos da se doteram pa da mogu na miru da gledam noc u oci
E pa dobro nam došao na forum
A žeMske slobodno dovedi ovde neće se bunimo heheheh
Ko se jos buni oko toga
Drago nam je, nego sto ovaj Adolf povraca dugu?
mozda povraca, mozda samo tako prica :connie_jail:
Znajuci cika Adolfa, sumnjam da prica u nekom duga stilu :connie_jail:
Dobrodosao na forum. Pozdrav za Krusevac…
tako lepo prica, sta li tek misli
Moj utisak je da i ne misli, nego budali, onako po nahodjenju.
Ja sam pre Arijevac od njega (po trazenim karakteristikama) a nija nisam nesto …
Da ne pricamo da malo krade Nem. istoriju (trece Carstvo / reich, koje carstvio?
Swastika je Hindu simbol blagostanja, Arijevci su Indijci, krade Nordijske mitove …)
i tako svasta nesto kao izgovor za ubijanje i diktaturu (otprilike ko nas Sloba)
Voleo bi da imas nekog drugog na avataru, ali sto se kaze “stvar ukusa”
To je cisto ismevanje s moje strane, kad ne mogu ja ima ko hoce :connie_jail: da bude Arijevac. A to za simbole mi je poznato, samo sto je daleko pa se niko toga i ne seca.
Ima ko se seca. Voleo bih da zaista promenis avatar, suvise je nazi. Bilo sta sto nema ciku u sivom odelu sa brcicima, losom frizurom
i crvenom trakicom oko ruke. Podseca na suvise ruzne stvari. Mozes da budes bilo sta drugo sto pozelis.
ti kao da se sprdas sa mnom pa ovo je avatar, sta kazu drugi clanovi zajednice:) ako je problem, stavicu snorkijevca
al da mi neko pomogne sa mintom ili cu da pocnem da naredjujem
:connie_jail:
Ne sprdam se, prijavicu avatar kao krsenje Uslova usluge (propagiranje nacizma) pa sta moderatori odluce. Stavi sta ti je volja da ne predstavlja mrznju, zlo i sl.
Kakav problem imas?