HA!i2 cool igre za linux

Command & Conquer Tiberium Alliances[/url] [/i] and [i][url=“http://www.lordofultima.com/en/”]Lord of Ultima, su dve igre koje je stvorio EA games samo za linux FREE.uzivajte :slight_smile:

Čuo sam za to. Čuo sam da se nalaze u ubuntu softver centru. :slight_smile:
Ovo je jako bitno. EA je učini prvi ali jako važan korak. Ostali će ga nadam se slediti i raditi ili prepravljati igre za linuks.

EA je uvideo da je broj linuks korisnika sve veći i veći, da linuks više nije samo geek sistem kao što je to nekad bio. Došlo im iz dupeta u glavu, da zavuku ruku i u džep linuks korisnicima. Što da ne na kraju krajeva, ubuntu i mint su ozbilji sistemi koji imaju jako veliki broj korisnika, i veoma je opravdan razlog za ovako nešto.
Men više zanima dal će EA da krene da prepravlja već postojeće igre kako bi se igrale na linuks bez wine emulatora.

Čekaj bre… ovo je igra iz browser-a? Ili sam je nešto pogrešno kliknuo?

NIje. Možeš da igraš i tako, ali ima i instalacija normalna.

Da čuo sam, ne planiram ni jednu od istih da igram, li ipak smatram da je ovo važan korak, doduše, još uvek nesiguran i sa velikom dozom rezerve, ali ako ovo prođe čini mi se da će Markova vizija o Ubuntu-u početi sigurnije da se razvija :slight_smile:

http://www.omgubuntu.co.uk/2012/05/ea-delivers-talk-at-ubuntu-developer-summit/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+d0od+(OMG!+Ubuntu!)&utm_content=FaceBook