Hello everybody

Zdravo svima,

moje ime je Nikola Milošević. Danas sam se malo družio sa nekim od vas na Software Freedom Day u galeriji O3one. Tako sam i dospeo ovde… preporuka prijatelja :connie_crazyperson:. Inače sam local chapter leader za Srbiju OWASP (Open Web Application Security Project-a). Tako da bavim se ponajviše time (sigurnošću) i druga stvar koja me zanima je mašinska obrada jezika (natural language processing). I to bi ukratko bilo o meni.

poz, drago mi mi(nam) je da si ovde :wink: … aj uzivaj :connie_crazyperson:

Zdravo Nikola i drago mi je što sam te ubedio da dođeš na jedan od najboljih Linux foruma u Srbiji :slight_smile:

Mene je veoma bilo interesantno tvoje predavanje pa nebi bilo loše kada budeš uhvatio vremena da nam baciš neke recenzije oko bezbednosti u sekciji koju imamo ovde na forumu a tiče se upravo Anonimnosti na internetu i kako najbolje sačuvati podatke.

Uživaj :slight_smile:

Lepe vestine i interesovanja, dodje coveku krivo sto je samo korisnik a ne i programer (da ne kazem “razvijac” ili “razvojnik”) :slight_smile:

Pozdrav!

Sve vise korisnika sa DDS-a… :slight_smile:

Dobrodosao na forum Nikola… Nadam se da ces i ostati…

Hvala svima na dobrodošlici :). kad budem imao vremena, napisaću ponešto o sigurnosti :).

Nadam se, to je ipak delom neistražena tema :slight_smile:

Ne samo što je ne istražena, nego tema koja se razvija bukvalno iz dana u dan. Danas ti je jedan protokl bezbedan, sutra već nije i tako u krug pa nije loše pratiti trendove i ostajati u toku sa aktuelnostima iz sveta anonimnosti na internetu.