JBL bluetooth

[FONT=Arial]Pozdrav,kupio sam bluetooth slušalice JBL tune110bt ali nemam zvuk.Sve je prepoznato i upareno samo zvuk ne prenosi.Udjem u test leve i desne slušalice ali nšta se ne čuje.Inače bluetooth je ispravan jer kad povežem sa telefonom on prenosi podatke(slike sam prebacivao) a i kad povežem samo telefon i slušalice radi odlično.Na kompjuteru je[SIZE=5] Bluetooth adapter Gembird BTD-MINI6, dongle v4.0, 2.4Ghz 3MB/s[/SIZE].U pitanju je LMDE 3 sve ažurirano redovno.
Slike u prilogu.Hvala na pomoći![/FONT]

Kad tako nesto ne radi probas sa razlicitim verzijama kernela, posto su drajveri u paketu. Postoji i mogucnost da probas sa odvojenim drajverom kao modulom.

Види да ли имаш pulseaudio-module-bluetooth инсталиран.

Ima instaliran najnoviji pulse audio ali opet ništa,čak sam primetio kad se uspostavi veza izmedju kompjutera i slušalica da neće klip sa youtuba da se učita a ni pesma u audacius neće da krene,a kad slušalice diskonektujem ono proradi normalno i youtube i audacius.Zanimljivo i konfuzno!

Друга слика из прве поруке - јел’ можеш да промениш Output profile на нешто друго? Типа, A2DP?

Ima,probao sam i to da promenim na A2DP ali se isto dogadja.Sve sam tu probao da promenim što god je moglo da se promeni ali uvek isti rezultat.Čak sam probao da iskopčam i žične slušalice ko velim možda ih one brkaju nešto ali nisu ni one problem.Jednostavno sve je prisutno i povezano samo se zvuk ne prenosi.

Da li si proverio slusalice uopste, errr Windows?

Da,rade extra i na ženinom a i na mom telefonu,rade dobro na lap topu,rade na istom kompjuteru gde mi je i LMDE 3 i WIN 10 stim što na WIN 10 nema nijedan problem odmah su prepoznate i uparene sa istim bluetooth adapterom koji eto ne radi na linuxu.
Nije mi jasno na LMDE 3 kako taj adapter kada ga povežem sa telefonom prebacuje slike u oba smera (sa kompa na tel. i obrnuto) a kad su slušalice povezane ne prenosi zvuk?

Пробај неки други дистро у live mode-у, типа најновији Ubuntu, најновију Fedor-у, ако не и најновији Mint. Могуће је да LMDE има неке бубице.

Bluetooth device paired and connected (no sound)

nesto sam guglao ima razlicitih resenja, probaj i ti.

PulseAudio A2DP related : Huang-Huang Bao Ovo je najnovije izdanje ali ovo je za Ubuntu i LM
Ne znam da li bi mogao na ovaj repo da ga ažuriraš
deb http://ftp.de.debian.org/debian buster main
pošto je LMD3 baziran na Debian 9 a repo je od Debian 10
ili probaj direktno samo to Debian – Details of package pulseaudio in buster

Probao sam najnoviji Ubuntu live ali opet ne radi.Čak nisam uspeo ni konekciju da ostvarim.Možda zato što je live režim.Na stranici što je Branimir predložio vidim da korisnik ima isti problem ali u svim komentarima gde treba da prepravim fajl kod mene baš tako stoji kako treba.Na stranici koju mi je Knez preporučio sam već bio i kaže da imam najnoviji pulseaudio.Moraću se zasad držati žičnih slušalica.

Сумњам да користиш gdm, али… Bluetooth headset - ArchWiki

Glupo pitanje, a da li si izabrao pravi output na sound settings?

Probah sada ponovo slušalice da vidim da li rade i one za neverovati rade:)!
Pogledao sam u postavkama sve je isto kao i kad sam postavio pitanje.Verovatno posle nekog LMDE3 update-a da su proradile jer ništa posle nisam čačkao.Niko sretniji kao ja:cool:.
Hvala svima na pomoći!