Kada poštar zazvoni...

…obično se štrecnem zato što očekujem u boljem slučaju nekakav račun a u gorem poziv kod sudije za saobraćajne prekršaje. :23:

E pa danas nije bilo tako. :23:
Kao što je rečeno a sada i učnjeno, dočeka me koverta sa ovim pošaljiocem
http://www.dodaj.rs/t/2g/12m/3k6MMsEZ/pimso-od-mint-srbija-zaj.jpg

Sednem lepo, znam da nisu kazne, neplaćeni računi niti pozivi kod sudije za prekršaje, i u meraku uz kaficu otvorim kovertu, kao ono http://slackware-srbija.org/forum/images/smilies/zagrljaj.gif
http://www.dodaj.rs/f/1E/P5/2yiYilhi/mint-srbija-nalepnice.jpg

Zahvaljujem se Mint Srbija zajednici.http://slackware-srbija.org/forum/images/smilies/beer.gif Živeli http://slackware-srbija.org/forum/images/smilies/beer.gif

Jedna nalepnica ide na netbook pošto na njemu imam Minz 12. :23:

Fino izgledaju! Jedna naravno sigurno ide na moj verni mintizovani Amilo :23: kad stigne.

Стигло и код мене! :23:
Две су већ налепљене, а на једном рачунару је због налепнице инсталиран Минт :23:

Stigleeeee :23: E sad ide lepljenje i deljenje, ali mi ovaj reklamni materijal treba i za prezentaciju naše zajednice.

Hvala Mint Srbija :23:

Ja nisam dobio, interne informacije iz pošte kažu da ni neću dobiti pre utorka. Kažu da je pošiljka za mene možda otišla u skroz neko drugo mesto…

Ja sam isto dobio. Pored računa za struju i telefon. Napokon nešto u sandučetu što me obradovalo.
Velika hvala.

Drago mi je što Vam se sviđaju, biće još različitih varijanti, ali samo polako dosta sam problema imao i idalje imam i ja i oko slanja i oko štampara i oko materijala ma sve što je moglo da se iskomplikuje iskomplikovalo se.

Pošto poznajem ljude iz moje male pošte, rekli su da će Beograd i okolina Beograda dobiti sutradan od slanja, a oni koji su malo dalje, nažalost posle praznika dakle utorak :23: jbg šta da radim. Uglavnom svi ćete dobiti koji ste ostavili podatke.

Druga stvar da objasnim, kačkete kao što sam napisao u temi sam odustao od slanja jer su bili praktično uništeni kada su ih mintovci primili, to je i bio moj neki test da vidim u kom to stanju dolazi, da ne pošaljem svih 50 i da od toga 40 ne valja uopšte. Tako da će kačketi jedna količina biti podeljana na okupljanju, a druga količina, ona dosta skuplja ali šta da radim obećanje je obećanje, spakovaću u kutiju i slati preporučeno, jedino tako mogu da ispoštujem poklon a da on stigne kako treba, jer mi je i u interesu normalno da to stigne neoštećeno i u “mint” stanju.

Od članskih karata sam odustao za sada, dok ne nađem neko povoljno rešenje za njihovu upotrebu. U svakom slučaju i dalje stoji da će onih 50 imati povlašćen status kada su u pitanju, organizacije, konferencije i slično.

Imam jako puno obaveza, kačketi su tu kod mene, majice idu sledeće nedelje na štampu, treba i to pripremiti, treba organizovati okupljanje, rezervisati mesto, pored toga gomila privatnih obaveza, što oko posla što oko porodice, pa imajte samo malo razumevanja jer ne mogu sve da postignem, a toliko toga želim još da uradim ali mi vreme fizički ne dozvoljava da idem preko nekih stvari.

:23:

Ipak je učinjeno dosta Vlado ! :23:

Јуче су и мени стигле налепнице, хвала. Нису могле у бољи тренутак него на дан одбране мастер рада,као шлаг на торту :23: :23:

Eto vidiš da su ti nalepnice “zečija šapica” :23:

Za nas koji slavimo Vaskrs u nedelju taman dođe i kao Vaskršnji poklon od Minta zajednice.:23:
Mint zeka. :23:

U svakom slučaju i dalje stoji da će onih 50 imati povlašćen status kada su u pitanju, organizacije, konferencije i slično.

Aha, razvlačićemo kablove, sambiti (mrežiti) računare i slično, pa dobro i to je povlašćenost. :23:

Dobro bre čika broker ne moraš sve da razotkrivaš tja… :23:

Stiglo pismo sa nalepnicama, Hvala :23:

I meni su stigle. :23: Fala Vlado. :23:

Nova verzija nalepnica puštene u proizvodnju :23:

Biće podeljenje na okupljanju prisutnim članovima :23:

@TDR nema na čemu brate, uživaj :23:

Stigle, odlicno izgledaju… Jedna ide na android, jedna na kuciste… jedna klincu…ostale cuvam… :23:

Zazvoniće poštar i na moja vrata…

Nego jel odgovara veličina da se nalepe na jajca :23:

Pa može… o tome sam baš razmišljao… :23:

Šta da ti kažem osim da ćeš najverovatnije dobiti u utorak :23:

Drago mi je da ti se sviđaju tj da VAM se sviđaju… ali daleko su one od odličnih, ispale su dosta pikselizovano, ja sam poslao u 300dpi na štampu a lik ih je štampao u 72DPI pa je “lopta” malo kvrgava i mutna.

Ove nove će biti ekstra + malo sam redizajnirao to pa će lepše i jasnije izgledati.