Kingo Android ROOT 1.2.2

[COLOR=rgb(77,78,78)]Kingo Android ROOT podržava sve android uređaje, dok je postupak rootanja toliko jednostavan da se u njega mogu opustiti i totalni početnici u ovom poslu.
http://www.kingoapp.com/android-root.htm

Ja bih samo dodao da prilikom root-ovanja telefona na isti gubite garanciju momentalno. Ovo važi za Wordlwide a ne samo za Srbiju.

Isto tako ako ste malonapredniji korisnik linuxa umećete da uradite u un-root, tačnije da opet zaključate vaš telefon na stock Andorid i tako povratite garanciju.

Ma opušteno to prolazi kod naših servisera, verovatno su majstori hakeri pa ih boli uvce za politiku proizvođača.

Mislim kad mi crko ekran nisam mogao da vratim stock na slepo, i sve prošlo ok, samo što su mi u servisu napakovali apdejtovani stok za naše tržište.

Sad sam probao ovo đubre od aplikacije i uopšte ne prolazi meni root na S3 stock 4.3…

Ne prolazi ni kod mene na HTC Desire 200. Stock 4.0.3

Neki gadan feler ima ovaj apps, vidim i na XDEV da se svaki drugi žali kako mu root ne prolazi.

Definitivno treba zaobići ovaj app.

Probao sam još neke u tom fazonu ni oni ne rade za moj fon, neki "root nešto pro˝ mi je ponudio da kupšim punu verziju pa će kao onda da ga otključa. Čak sam bio našao uputstvo sa nekim programom za moj desire i on je zakucao na pola puta. Mrzi me da ga odradim peške jer treba na winu da se istaliraju adb drajveri i svašta nešto (silni krš gluposti), a nisam nešto siguran ni da će tada da odradi.
Kakvi su Huawei danas? 8110 sam rutovao iz linuxa, milina jedna.

Da li neko zna kako mogu da root-ujem Huawei y210d koji ima Android 2.3.6 i da instaliram neki noviji Android, tipa 4.1, 4.2, 4.3 ili ako je to moguće ovaj novi KitKat…? Treba mi naravno uputstvo korak po korak, jer nisam radio root-ovanje do sada…:slight_smile: I naravno kako da vratim na default stock, ako mi zatreba garancija, pošto je u garanciji još godinu i po dana…

P.S.

Pitao sam u dva servisa, ni u jednom ovi iz servisa nisu probali, kažu ne znaju da root-uju…:confused:

@[member=‘ubuntuser’] da probas ovo http://www.oneclickroot.com/phone/huawei-ascend-y210d/[/URL] ? A ako ne uspe imas i malo komplikovaniji tutorial ovde [URL=“http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?f=369&t=4686%C2%A0”]http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?f=369&t=4686 … A evo i CM10.1 (4.2.2) kolko sam ja razumeo sve radi sem FM Radia…

Nece da mi se edituje post pa moram novi , kaze ima neki problem sa bazom podataka…No evo link od CM10.1 http://www.modaco.com/topic/360515-jb-422-cyanogenmod-101-rom/

@ Klaus Hvala na odgovoru…:slight_smile: Probaću danas ove tutorijale, pa javljam kako je proslo…:slight_smile:

@ Klaus Probao ovaj One Click Root ali on ne radi za moj telefon… E sada što se tiče ovog drugog tutorijala, čitao sam postove nakon uputstva i dešavalo se da ljudima ne radi 3G nakon ovog načina root-ovanja, Google Play i tako neke stvari, a nigde ne piše ni povratak na default ako zatreba garancija, pa nisam smeo da se upuštam u to…:confused:

Moja preporuka ti je da probas taj drugi tut. ako umes da ga ispratis kako treba naravno.Ja sam ti rootovao 10-15 telefona sto mojih sto od prijatelja itd uz rootovanje uvek postoji sansa da se nesto pokvari ili ne radi ali mi se nijednom desilo tako da ne mora da znaci da ce se pomenuti problemi javiti kod tebe…A pokusaj sam da nadjes jos neki tutorial samo kucaj Huawei Ascend y210d root i naci ces nesto a cisto sumnjam da ces uspeti da rootujes iz Linuxa jer su potrebni raznorazni drajveri…