Zelim da preporucim editor koji trenutno koristim. U pitanju je Komodo Edit.
Na sajtu imaju i proizvod koji im se zove Komodo IDE koji fino naplacuju, a Komodo Edit je besplatan.
Pa izvolte, probajte, pa javite kakav je
Sublime razvija jedan Äovek koliko znam i to je da Äovek uzme neki dinar.
MožeÅ” da ga koristiÅ” i ako ga ne platiÅ”, i nema dodatnih funkcionalnosti sa plaÄenom verzijom. Jedino Å”to te onaj prozorÄiÄ obaveÅ”tava da je neregistrovana verzija.
Sublime Text 2 may be downloaded and evaluated for free, however a license must be purchased for continued use. There is currently no enforced time limit for the evaluation.
Autor je ovde sve rekaoā¦pametnim i kulturnim ljudima je i to viÅ”e nego dovoljno.
UPOZORENJE
Meni zaista nije jasna jedna stvarā¦viÅ”e puta je na ovom forumu bilo reÄi o postavljanju piratskih linkova, kljuÄeva za sve i svaÅ”ta i tome sliÄno.
Na stranu pravilnik/ci, koje ionako niko ne Äita, ni na jednom forumuā¦Å¾ivi smo ljudi, znam i ja da Å”irom interneta sve to može da se pronaÄe, ali molili smo da takve stvari ne Äinite ovde i javno, nije u skladu sa svrhom ovog forumaā¦kljuÄna reÄ "MOLILI "
PoÅ”to kulturna MOLBA oÄigledno nekima nije (bila) dovoljna, jer se ovde radi o elementarnoj nepristojnosti i nepoÅ”tovanju domaÄina i kuÄnog reda, a da se ne bi svaki put zamlaÄivali sa ovakvim objaÅ”njenjima:
Bilo ko, bilo kada i bilo gde na ovom forumu ako uÄini neÅ”to sliÄno, momentalno Äu mu, bez ikakvih daljih upozorenja, objaÅ”njenja i raspravljanja, obrisati nalog, ukloniti sve tragove postojanja i trajno onemoguÄiti pristup ovom forumu sa eventualno nekim drugim nalozima.
Ja sam svoje rekao, nadam se da se neÄe pojaviti niko ko Äe testirati granice mog strpljenja.
Ako radite samo sa HTML&CSS i Javascript koristite Brackets. Ima live preview i veÄ je, ja mislim, pominjan na forumu. Ja koristim Atom (hipster url Atom.io ) Äitao sam poreÄenja na Sitepoint-u i dobru su ljudi rekli, besplatan i pravi ga GitHub. Nema dalje.