Kupujem Tux tastaturu...

Ne znam da li je neko proizvodio ovako nešto.

http://www.dodaj.rs/t/s/6o/HpADb2O/slackware-keyboard.jpg

Prvenstveno me zanima Tux umesto MW tipke, a ako bi našao i Slack znak to bi bilo idealno ali ne verujem da je to iko radio.
Ne zanima me home projekat već samo corporate tastatura sa znakom Tuxa, i raspored da tipki da je engleski ili SH.
Naravno, da je tastura potpuno operativna, da rade sve tipke. Ulaz nije bitan da li je PS/2 ili USB.

Hoću i ja :23:

Uslov je da bude udobna za duži rad.

Radi jedna kompanija koja se zove ZaReason ali su nažalost tastature rasprodate :23: http://zareason.com/shop/Tux-Keyboard.html?page=1, ali nikakvu tastaturu sa znakom TUX-a ili nekog drugog Linux znaka na netu nisam našao :23: osim da se samo napravi kao nalepnica i nalepi na tastere. :23:

Izgleda da je ova tastura i kvalitetna po onome, ako ne znaš šta dobro onda znaš šta je skupo. :23:
Nije malo baš 40€ za tastaturu, ali ako je cena = kvalitetu, zašto ne.

To što je ne rade, tj. nemaju na stanju bi moglo da se reši ako bi se skupilo nas, ne znam koliko, 20-ak, pa da naručimo.
Možda na tu porudžbinu budu dali i neki popust (samo se ti nadaj Brok :23:).

Nalepnica, pa na kraju svih krajeva nije ni to loš predlog. Ne bi bilo peripetija, carina, poštarina, pa kada će već jednom stići :23:, da li će se oštetiti prilikom transporta i još štošta…

Ima ova[/url] mehanička tastatura i možeš da dokupiš [url=http://store.daskeyboard.com/Linux-Key-Caps-2-Keys/dp/B004JPK81I?ie=UTF8&id=Linux%20Key%20Caps%202%20Keys&field_product_site_launch_date_utc=-1y&field_availability=-1&field_browse=2258669011&searchSize=12&searchNodeID=2258669011&searchPage=1&refinementHistory=brandtextbin%2Csubjectbin%2Ccolor_map%2Cprice%2Csize_name&searchRank=salesrank]ove dugmiće. :23: