Linux merchandise

CD, DVD, majice, šolje, podmetači za kaficu, torbice, nalepnice… Dakle, da li ste ikada kupovali ili već neko vreme nešto merkate? Koji su razlozi kupovine? Jednostavno želite da imate neku stvarčicu sa zaštitnim znakom omiljenog OS-a/Programa/Kernela/ ili želite da im pomognete? Ako ste već obavili šoping, kakva su vam iskustva sa isporukom i kvalitetom robe? Čija je tezga najbolja? :slight_smile: Na koji način ste izvršili uplatu itd… Šta god ko ima da napiše na ovu temu nek izvoli.

Što se mene tiče merkam ovo:

http://shop.canonical.com/product_info.php?products_id=828

http://shop.canonical.com/product_info.php?products_id=643

Koliko ja znam uskoro bi trebao doci i Mint Srbija shop, tako da… :slight_smile:

Nisam još, ali ću uskoro. Neznam koliko si upućen uskoro bi trebalo da proradi naša linuks mint Srbije prodavnica u kojoj bi trebalo da bude artikala te vrste.
U pripremi su majce sa logom naše zajednice itd…
Inače merkao sam već neko vreme da uradim šolju sa našim logom. Međutim nikako da to dođe na dnevni red.

Cannonical je preskup. Ovakvu šolju možeš sam da uradiš za 500 dinara i to da bude vrhunska. U sve 4 boje, ne preslikana nego ispečena u peći, tu se boja ne skida.

Ovo što Cannonical nudi je 1000 dinara za šolju u 1 boji. + poštarina… Malo mnogo.

Ja se nisam bas najbolje izrazio, vise mi se svidjaju doticni proizvodi nego sto ozbiljno planiram da ih kupim , a i ne bih bas rizikovao da narucujem solju. :slight_smile: osim ako bi ih neko nekim cudom prodavao ovde. Sto se cene tice naravno da je uvek malo (ili malo vise) skuplje nego kad sam pravis, jer oni racunaju to i kao neki vid podrske, donacije itd…

Hvala za info, ja sam kontao da su ti printovi za solju sklj kvaliteta. Bas cu pogledati sta ima u NS po tom pitanju, posto mi treba nesto nevezano za temu.

Meni drugarica radi u firmi koja se tim bavi. Daš sliku, oni je direktno iz photoshopa prave na šolji, tako što stave šolju u peć i pod visokom temperaturmo peku sliku. Ali je fora što može da ti uradi u punom koloru sliku. I te boje jako dobro deluju. Čak štampa i preko one ručice od šolje. Čisto informacije radi, ovde ta usluga košta 500 dinara, sve sa šoljom.

Upravo tako, majice su do pola gotove, naručene su i stigle ja prva količina od 15 komada na kojima treba da se uradi logo. Biće tu svega i za svakoga :slight_smile:

av av ocu bedzeve (dugotrajno+efikasno+jeftino)…razmislite o tome :slight_smile:

Dugotrajno dok mu ne slomiš iglu ili ga ne zagubiš negde :slight_smile:

Šalu na stranu, bedževe ćemo raditi ali tek krajem godine.