Lunar steam Sale

Bez naslova.jpg

Steam nudi još jednu rasprodaju igara. Manja ponuda samo 1000 igara ali ima šta da se probere.

Od igara za linuks izdvojio bih:

 1. The Witcher 2 Assassination Of The King - igra je na 85% popusta i vredi je uzeti za 3e. Igra je posle dosa update-ova lepo optimizovana za OpenGL i sjajno radi na linuksu. Igrao…
 2. Shadowrun je na 80% popusta pa aukoliko volite ovakvu vrstu RPG igara ne propustite da uzmete cene su odlične za prva dva dela Shadowrun Returns i Shadowrun DragonFall Directors Cut
 3. Valve igre su sve na jako dobrom popustu 75% i 80%. Pa tako je L4D 2,5e, Portal 2 je 3e i spada u najbolje ponude tokom raspordaje. Za nostalgičare HL2 serijal je ispod 2e pa ako nemate prava je prilika da obogatite svoju biblioteku ovim naslovima.
  CS GO klasična cena, i dalje mali popust…
 4. Dont Starve sjajna cena 3,7e, sigurno jedna od boljih ponuda…
 5. Torchlight II odlična cena 4,7e i jedna od najboljih RPG, inače igra sjajno radi na linuksu, izuzetno je optimizovana.
 6. Bastion 75% popusta vredi uzeti po ceni od 2,8e
 7. Metro Redux Bundle 75% popusta.
 8. Never Alone 80% popusta sjajna cena 3e.
  Ne mogu staviti sve igre koje zaslužuju pažnju, ali ovo je moj izbor igara koje treba uzeti s obzriom na trenutnu cenu.
  Nisam uzimao u obzir naslove koje nisu za linuks, igre koje su na malim popustima i igre čije su trenutne cene veće nego što su bile u ranijim rasprodajama.

Preporuka za Dont Starve i Metro… odlične igre i kupovina se isplati jer su fenomenalne.

Dobre su cene za igre, a uz to kao što kažeš sjajne su.
Stavio sam na market 350 karata pa kad mi se proda uzeću Dont Starve odlična je cena, a i taman da kompletiram pošto već imam Dont Starve Together.

Otišle karte zaradilo se nešto sitno… Sad muku mučim ne znam šta da uzmem da li Dont Starve ili This War Of Mine… Obe mi se igraju… Dont Starve je jeftinija i uzeo bi je samo da kompletiram jer vež imam Dont Starve Together, a This War Of Mine mi se baš igra mada je 2e skuplja…

https://www.youtube.com/watch?v=bBNfoA02DRk

Ipak ću uzeti Child Of Light za Uplay i još neku igru Shadowrun Dragonfall ili možda Never Alone, samo ću da sačekam u utorak stižu bonus igre sa Humbla pa ako ne dobijem ovo uzimam. Ma ne mogu da ispratim šta sve hoću. Na Wishlisti mi je preko 300 igara, ko šta radi samo vrtim katalog, pogubio sam se skroz. Sad manje znam nego što sam znao pre početka rasprodaje. Ali tako je to uvek, adrenalin ne spavanje dok ne prođe sale.

Steam mi nije prioritet toliki, imam 735 igara na njemu, sad gledam da malo napunim Uplay gde imam svega 9 naslova, prosto me sramota.

Naravno CSGO i CS bundle su 5.50 i 5.70e.

A igre su starije od 4 godine. Valve igra na popularnost i drži cenu. Lično mislim da je previše za tako stare igre, međutim jako su popularne i to ih vadi.

I… valja li? Meni deluje kao super igra.

Nisam je još uzeo čekam da vidim možda je dobijem na HIB sutra stižu bonus igre za one koji su platili Ubisoft paket preko 1$. I meni deluje odlično uzeću je sigurno, samo da sačekam još sutra.

Bez naslova.jpg

Uzeo sam Child Of Light za sad… Probaću je pa javljam…

 • Igra se preko uplaya mora i tamo da se aktivira istim ključem…

Dobro sam prošao sa kartama zaradio 8e a još 110 kartica mi ostalo da prodam… Biće za još par dobrih igara…

Ja pre neki dan dobio neki glupavi stiker u CSGO, prodao ga odmah za 0.70€ :smiley:

Neverovatno kako ljudi kada je u pitanju DOTA i CSGO daju pare na ove gluposti, zato i kapiram ljude što masovno to igraju…

Ja lično ne skupljam nikakve iteme iz igara obično kad ih dobijem zamenim za gemove, a onda sa njima kupim nove booster pakove… I nekako vratim te pare nazad…
Ne igram ni dotu ni CS ali vidim ko igra da kupuju ko ludi iteme iz igara… Ima i dosta skupih pa se dobra lova tu okreće… Imaju dobre dropove.

Pre neki dan sam video neki lik na marketu kupio nož za CSGO, košta 890€ :smiley:

A od 100-400€ se svaki dan trguje i kupuju puške i iteme za igru… strašno jbt.

Ludaci… Znaš koliko ja imam frendova na steamu imaju po 6000 sati u Doti i CS GO i samo to igraju, tako da sa te strane možda i mogu da shvatim… Ne, opet ne mogu, ludost…:stuck_out_tongue:

Sjajna Vlado. Grafika prelepa, igra je platformica, a borbe su taktičko izvođenje kao u Herojima, potezno… Ima puno RPG elemenata levelovanje, magije, napitci itd… Tako da je sjajna zabava. Nisam pogrešio što sam je uzeo…

256290_2016-02-10_00001.png

Lunar rasprodaja je skoro gotova. Sutra se završava. Isforsirana rasprodaja. Koliko pravim rasporaje na steamu, a pratim ih sve, ova rasprodaja nikad nije bila. Ovo je prvi put.
Sve igre su skuplje nego što su bile tokom Novogodišnje rasprodaje. S druge strane većina igara je na steamu preskupa, po daleko povoljnijim cenama mogu da se nabave igre na drugim mestim, pri tom ne računam HIB, Bundle Stars itd.
S obzirom da pratim rasprodaje već godinama i znam koliko koji izdavač može da da popusta, tvrdim da je ovo jedna od najlošijih rasprodaja.
Assassin je na 50% bio je 80%
Tomb Raider je bio 85% sad je na 75%
Square Enix ume čak da spusti igre i na 90%

Jedini naslovi koji su stvarno povoljni da se uzmu su Indie igre i mali naslovi koji se ili ne prodaju dobro ili ih je vreme odavno pregazilo.

Bez naslova.jpg

Uzeo još Shadowrun Dragonfall Directors Cut i to je to što se ove rasprodaje tiče.
Moram priznati namučio sam se dok sam izabrao šta ću da uzmem, ne zato što ne znam šta bih, već što sve igra imam na drugim mestima po mnogo jeftinijim cenama, pa bi ovo bilo bacanje para.
Uglavnom za mene je Lunar sale gotov. Uzeo sam Child Of Light i Shadowrun sasvim sam zadovoljan.