matori linuxovac

Dobar dan svima,ili dobro veče.Čini mi se da sam najstariji na forumu ali pored vas se osećam podmlađeno.
Naime,Linux i Unix koristim od kada su se pojavili.Prvo sam iz znatiželje krenuo da istražujem.Znate muke kroz koje prolaze početnici.Srečom da sam uvek imao jedan krš od pc-a pa sam na njemu ulazio u štos.Više od deset godina se bakćem sa raznim distribucijama.Inače,samo sam običan korisnik.Naveća ljubav mi je Mandriva.Nju sada koristim na jednom starijem pc - u i jedva radi jer je mašina matora i jedva “vuče”.Nešto ja puklo između Mandrive i mene.Mint sam probao u verziji 7 i do sada ga koristim.Nekako mi leži bolje nego Ubuntu.Mada zelenu boju ne volim ali ova mi leži.Ako bih se odlučio,po meni,za najbolju distibuciju,to bi bila Fedora,ali zbog jednostavnosti i potreba koje imam,Mint zadržavam kao osnovnu.
Pozdrav

Mandrive se secam iz tamo 2000-te pa na ovamo, i ja sam je voleo. Bila je tad najbolji user-friendly linux sistem. Tacno se vidi da dugo koristis linux, cim spomenese mandrivu tj. Mandrake linux.

Dobrodosao na forum. Nisam siguran dal si najstariji imamo jos starijih clanova.

Dobro nam došli !

Godina proizvodnje uopšte nije bitna, ima nas svakojakih ovde i svi koegzistiramo u savršenoj harmoniji :slight_smile:

U svakom slučaju ovde ćeš pronaći dosta saveta kako da udahneš novu mladost svom starcu, za početak Mandriva nije baš naj rešenje za to.

Dobrodošao na forum prijatelju i dugo nam ostao :slight_smile:

Što se tiče godina… ko o tome još misli? (osim žena) :slight_smile:

Sve najbolje!

P.S. Što se tiče “starosti”… ne brini ima ovde dosta starijih od tebe :slight_smile:

zz zeli ti jedan od mladjih clan ova ako si vec krenuo za godine hh koga to jos briga (to sam naucio ovde ) aj uzivaj :slight_smile: :slight_smile:

Па лако је вама деци да причате о годинама, то брине оне који их имају а не оне које то тек чека. :slight_smile:

Priča o godinama je bezzze, dok ti pričaš o njima one i dalje prolaze, …srećan čovjek kaže: radije uživam u današnjem danu, a ne žalim za onim od juče, niti brinem zbog onog sutra…
Da skratim filozofiranje, dobro došao i do mene…

Lepo je kada covek nikada ne prestaje da uci / radi na sebi. Lepa strana ovako otvorenih zajednica je sto nema diskriminacije,
svi smo tu sa istim ciljem. A i kako da znamo godine ova dva korisnika koja se zale kad nemaju upisane godine? :connie_jail:
Nema se covek cega stideti, salamala, ko zna kakva sve iskustva mozes da preneses svima nama, iskustva nikad dosta,
I nije sve u kompu, jelte. Ima mesta za sve kako lepo kaze Del Arno Bend

http://www.youtube.com/watch?v=WWDyygazuoY