mint je strava

Pozdrav svima, lepo je videti da imamo zajednicu koja se bavi ovom distribucijom.

E pa da se predstavim.

Računarima se bavim od 1995, radio sam uglavnom na Microsoft sistemima. Od 2001 počinjem da radim u gradskoj upravi Pančevo kao administrator mreže. Pohađao sam CISCO CCNA kurs ali ga još nisam polagao :frowning: Linux sam počeo da koristim pre godinu dana, prvo Ubuntu ali na DistroWatch sam video da se Mint dosta koristi pa sam rešio da ga probam. I gle čuda sve one stvari koje mi nisu radile i koje su me nervirale dok sam radio na Ubuntu-u ovde su radile bez problema. Sada koristim KDE i svaki dan je nova avantura jer uvek ima nešto da se podesi i namesti. Pa se nadam da će biti postova kako da ovo ili ono ali i pomoći drugim članovima.

Добродошао и честитам на избору, поготово за КДЕ :23:

Dobrodošao na forum i dugo nam ostao :slight_smile:

Lepo je videti da se neko zanima za CISCO uređaje, ja sam hteo svojevremeno da polazem isto test za CISCO odnosno kurs ali nikako da se usaglasim sam sa sobom!

U svakom slučaju uživaj i svaka čast za KDE kao što @tuks :wink:

Dobrodosao na forum…

Dobro ajd neću da… :connie_pumpkinsmile: Dobrodošao u svakom slučaju;).

Hvala na dobrodošlici.

Ma fora je što ti naučiš osnove mreže prvo pa tek onda ideš kako da konfigurišeš CISCO uređaje. E te osnove kako pričaju kompovi pre nego dođe do OS nisam znao i nisam ni razmišljao da to tako radi :slight_smile:

Inače predlažem ti da ako se i dalje zanimaš, nastaviš svoj rad na CISCO uređajima jer CISCO ima jedan od nasjtabilnijih radnih stanica koje trče na njihovom custom kernelu koji je malo je reći savršen.

Хаха што толико хејтујете Дистровоч

Zbog omiljenog nam debiana ! :connie_boy_cleanglasses:

То јесте тачно, пајсери су по том питању, ал није лош сајтић да видиш какви све дистрои постоје