MT:S i nepostojeća usluga koja se reklamira i na TV-u

Imam blackberry telefon i na njemu sam jedno godinu dana dana koristio BIS uslugu (telenor), taj harač me je koštao 1260 dinara svakog meseca + pretplata od 1100 dinara. U tim mesecima mi je bio neophodan mejl tj push tehnologija i to je sve šljakalo, onda sam pre koji mesec ukinuo BIS pretplatu jer se počela reklamirati usluga “MT:S blackberry prepaid”.

Ukratko uplatiš 600 dinara na prepaid karticu, ukucaš USSD *100# izabereš 1. promocije u tu se pojavi opcija “Kupi Blackberry” i onda imaš pravo da koristiš 30 dana BIS pretplatu.

Kupio ja karticu, aktivirao je ubacio kredit od 750 dinara (za svaki slučaj) i…ćorak!

Januar 10, proverim nema mi te opcije u “promocijama”, sačekam 2-3 dana reko možda je kartica nova pa zbog toga. Opet ništa. Nazovem 789 i pitam operatera šta se dešava sa tom uslugom regularno sam uplatio ali mi ne izlazi opcija za kupovinu preko USSD on mi kaže u fazonu morate da sačekate do 23. jer se tada radi njima neko poravnanje (čega već bilo) i kao tada će proraditi tj pojaviće mi se ta opcija, ja rekao ok doviđenja. Dođe taj 23. ja proverim naravno opet ništa nema. Ja sačekam do 26. proverim opet ništa.

Nazovem ih 26. uveče i opet objasnim problem i kaže mi mlado momče na telefonu da sačekam minut da on to proveri… slušam muzikicu i taman da zapevam njihov džingl uz tu pesmu eto ga momče, kaže: “od 23. mora da prođe najmanje 7 dana od poravnanja da bi vam se opcija prikazati”

ja sam bio u fazonu

pt30C.jpg

Šta da radim pare sam več ubacio, sačekamja tih 7-8-9 dana, i od 1 februara do današnjeg dana promocije i dalje nema.

U međuvremenu sam se okačio na njihovu stranu na FB-u i u komentarima gde im stoji ta promocija provalio da se gomila ljudi žali što ne vidu tu promociju.

Ko im MTS karticu da li može da proveri da li njemu izlazi ta blackberry opcija na “promocijama”?

“MT:S blackberry prepaid”. Ovako izgleda stranica i odgovor na zadani upit na internetu :

[ATTACH]1057.IPB[/ATTACH]

U Promociji nema te usluge.

http://www.mts-ts.blackberry.com/

Ovo je zvanična stranica za otvaranje naloga…

A ovo je link o promociji tačnije o ovome što sam pisao http://www.mts.telekom.rs/index.php/blackberry-za-prepaid.html

@Vladimir

http://upravusi.rs/komunikacije/zastita-prava-korisnika/podnosenje-prigovora-i-sudska-zastita/

Moze i ovde nesto da se napise

http://portal.ratel.rs/sr/complaint/complaint/form

http://www.nisamovca.com/

a mogla bi da se edituje i naslov sledece teme i da se doda pored Telenora i Vip-a i domaci Mts provajder

http://www.mint-srbija.com/forum/index.php?/topic/1048-telenor-vip-internet-provajderi/

Postoje korisnici koji su uvek spremni da napisu rec-dve o tome kakva je ponuda kod davaoca elekrtonskih usluga… :chiffa:

Sve ja to znam nažalost trenutno nemam ni vremena ni para da se zamajavam po sudovima pritom treba mi od 5-20 kilo dinkića da bi platio sudsku taksu za utuženje, a realno imam preče obaveze našta moram da potrošim te novce koje bih uložio u sudske nove automobile i poslovne ručkove.

Uglavnom interesovalo me je da li drugi korisnici imaju tu opciju, jer mi je prosto neverovatno da su ispali ovaki papci da daju promociju pa da je posle zavuku negde na sajtu da je jedva nađeš, a onda te preko call centra prave idiotom i govore ti “sutra sutra sutra”.