Newsfeed bot predlog

@Vladimir Samo ako može nekako da se podesi da se postovi iz Newfeed-a ne pojavljuju u Recent posts sidebar-u, jer ovako zatrpava i ne mogu da se vide skorašnji postovi sa foruma…

Pa to ti je mana kada je mali prostor za ovaj “Recent posts sidebar”, ali onda klikneš na forumu na NEWSFEED READER → IT NEWS i čitaš vesti :cool:

Slažem se sa @ubuntuser

@ubuntuser da biće sređeno video sam taj “problem” još sinoć ali nisam stigao da ga sredim.

@Vladimir Nisam ni sumnjao da će biti sređeno, ali ipak rekoh da predložim…:slight_smile: Samo nisam “ubuntuuser” nego “ubuntuser” …:slight_smile: Morao sam da ti vrartim za ono Vladimir i Commander zabunu…:slight_smile: Nemo’ se ljutiš…:slight_smile:

Slovna greška…

My humble opinion… I find the recent posts widget and the news feed reader very useful, thus I can see what’s new in just a few clicks without going through the actual categories. Very nice indeed :slight_smile:

P.S. I hope http://without-systemd.org/ will list TRIOS as well as Distrowatch, once the final version is ready and out.

I put it there: http://without-systemd.org/

:up:

Upravo sam sredio ovaj “problem” oko RSS-a, sada se teme odatle ne prikazuju na Sidebar-u niti na Recent and new post.

Jel ima “zainteresovanih” da otključam newsfeed sekciju da bi mogli da ostavljamo komentare na pojedine vesti ili mislite da je to sranje predlog?

Koliko sam primetio, kod nas niko živ ne prati te vesti :smiley:

Ima ih mnogo i često su duple, ali ja pogledam po neku…šta ga znam.

Takva opcija nikako ne bi smetala… :slight_smile:

Ovo se dešava jer se objavljena vest ažurira ili se nešto edituje pa se povuče nova opet… nažalost to je do Softpedije i Watch-a…

Obrisan news feed bot… nije radio kao što je planirano i veoma često je dovlačio duple novosti.