Novi sponzor FOSS zajednice je Digital Ocean Inc.

[CENTER]do_image.jpg[/CENTER]

Poštovani forumaši,

Posle višemesečnih pregovora i odlične komunikacije sa marketing timom, jedne svetski poznate hosting firme Digital Ocean Inc, FOSS Srbija je sklopila ugovor o sponzorstvu u trajanju od 12 meseci sa mogućnošću produžetka nakon isteka prvih godinu dana.

Ugovor o sponzorstvu biće apsolutno pokriveno godišnje korišćenje neophodnih servera na kojima će moći da se razvija naš primaran projekat TRIOS GNU/Linux kao i kompletan Mirror.org.rs servera sa kapacitetom od 1TB, FOSS server sa kompletnom forum infrastrukturom, Jupiter projekat, kao i mnogi drugi projekti koji će zbog ove donacije moći da se lako i brzo razvijaju.

Kako želimo da ovo bude transparentno i javno dostupno, imate uvid u račun naš na DO sajtu, kao i buduće račune koji se budu ticali ove donacije, promene, dopune i svega ostalog.

U Draganovo i moje lično ime kao administratori, kao i u ime svih Vas članova, saradnika i moderatora, želim da se zahvalim firmi Digital Ocean Inc., koja je prepoznala naš potencijal i bez pogovora prihvatila i ponudila modele sponzorstva koje nam svakako znače i više nego što to izgleda. Još jednom HVALA!