Obaveštenje vezano za postavljanje slika na forumu!

Poštovani,

Ovim putem molim sve forumaše da ubuduće slike koje kače na forumu, kače isključivo preko našeg Upload Attach Files sistema. Razlog tome je gomila slika koja je postavljena na dodaj.rs sajt - koji nažalost više ne postoji. Firma Pogodak d.o.o. koja je držala taj sajt za upload slika više ne postoji pa samim tim ni sajt za upload slika.

Imamo mnogo tema na forumu na kojima su članovi uplodovali slike preko ovog ugašenog sajta i sada te teme deluju uništeno. Iako smo već apelovali na ovakve stvari i dalje se slike uploduju na raznorazne sajtove koji su spori, nepregledni i neprovereni i dalje su se slike uplodovale na takve sajtove.

Da bi izbegli u buduće probleme sa remote hosterima i da nebi zavisili od njih, MOLIMO sve članove da počnu da koriste naš upload sistem, jer se bekap smaterijala ovog foruma vrši 2 puta dnevno i skladišti na odvojenom serveru tako da iako dodje do problema lako se vrate svi fajlovi.

Hvala na razumevanju, LMS Tim!

Vlado, ja sam probao to, medjutim ako imam png format nece da mi zakaci, a vecinu screenshotova mi je u png formatu, tako da obicno odem na neki upload servise, jer ovde nemogu da zakacim sliku.

Afff sad cu da sredim da viidm šta je problem.

EDIT: sad testirao i radi PNG…

Automatsko generisana poruka!

Ova tema je premeštena iz “Upravni deo[/url] → [url=“http://forum.mint-srbija.com/forum/10-vazna-obavestenja/”]Važna obaveštenja[/url]" u "[url=“http://forum.mint-srbija.com/forum/1-upravni-deo/”]Upravni deo[/url] → [url=“http://forum.mint-srbija.com/forum/11-predlozi-pitanja-i-primedbe/”]Predlozi, pitanja i primedbe”.

LMS Tim!

meni ostala navika da uvijek .png prebacujem u .jpg da bi file bio lakši (nekad spori internet ostavio posljedice)…

Posle detaljne provere i testiranja sve radi 1/1…

Dodaj.rs je ponovo proradio!

Da li i dalje nije bezbedno da se na njega stavljaju slike, stoga bih molio sve članove da se drže uplod slika direktno na ovom forumu.