Omogućavanje TapaTalk-a?

Pozdrav,
Da li biste bili ljubazni da omogućite TapaTalk na našem forumu, kako bi mogli lakše da vas čitamo mi koji vas pratimo preko mobilnih uređaja.
Da se ne lažemo, možemo da vas pratimo i preko mobilnog browsera ali mnogo je preglednije i bolje uz TapaTalk. :connie_jail:

Koji telefon imaš?

Ubačen je mobile skin za forum koju se automatski promeni kada detektuje konektovanje preko mobilnih uređaja. Naš mobile skin je mnogo puta bolji od TapaTalk aplikacije jer daje više prostora za upotrebu foruma.

Ukoliko imate problem pri konetkovanju i desi se da vam skripta ne detektuje da forumu pristupate preko mobilnog, na kraju svake strane u donjem levom uglu piše “Change Theme” pa selektujte IP Board Mobile.

imam iPhone 4.
Nisam ni primetio taj skin prilagođen za mobilne uređaje, hvala.
Usput, nemoj da mi persiraš nisam ja mator, hehehe.

:connie_jail:

Nisam ja persirao već govorio u množini :connie_jail:

Inače skin je kompatabilan sa iPhone uređajima 100% imaš u opcija ovde na forumu da podesiš “Push Notifier” za teme koje ti odrediš i recimo dobiješ privatnu poruku, i tebi na Home Displey-u stigne obaveštenje da imaš jednu novu poruku za tebe na forumu :wink:

ja imam andorid i idem normalno preko browsera opere…

Ja sam morao da promenim temu, sve u svemu okej je sad.
:connie_jail:

Dok prije par dana na telefonu nisam digao android sa 2.3 na 4.0, uredno mi se pojavljivala mobile tema na telefonu a na racunaru ova druga. Sad na telefonu pod 4.0 androidom i na telefonu mi se pojavljuje desktop tema pa je moram mjenjati (dole lijevo) , ali onda sledeci put za racunarom imam tu mobile temu, pa onda opet moram mjenjati…znaci vise mi se tema ne mjenja automatski kao prije zavisno sa kog uredjaja se prijavim…telefon HTC EVO 3D i podrazumjevani internet pretrazivac

Neki problem je do software-a na telefonu. Videću šta kažu autori ove skripte povodom toga…

Vidim omogućili ste TapaTalk, za svaku pohvalu! :connie_jail:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za one koji su navikli na TapaTalk greota da im ne omogucimo tu radost :wink:

Mada i dalje je mobile skin napredniji od TapaTalk-a ali kao što rekoh za sve koji su navikli na TT eto ga on je omogucen ponovo :connie_jail:

Da li još uvek postoji podrška za TapaTalk i pod kojim nazivom? Pokušavam pronaći al ne ide…

Ne postoji podrška jer ovaj forum ima sosptveni mobile skin koji je 5x bolji i napredniji od tapatalk usluge.

Mobile skin se automatski aktivira kada se pristupi preko mobilnog telefona ili tableta.

Tapatalk je najvece djubre od aplikacije koje postoji!