Omogućeno logovanje na forum putem Google naloga

Poštovani mintovci,

Omogućili smo sjajnu mogućnost za sve Vas koji koristite Google naloge da vrlo brzo, lako, jednostavno i sigurno možete da se ulogujete/registrujete na naše strane.

Ukoliko već IMATE Google nalog, a pritom ste VEĆ registrovani ovde na forumu, ulogujte se normalnim/starim putem kao što ste i do sada to radili, zatim idete na http://forum.mint-srbija.com/index.php?app=core&module=usercp (podešavanje vašeg profila) i sa leve strane kolone imate tab pod nazivom Manage Google, kliknite tu i povežite svoj Google nalog sa forumom (procedura traje bukvalno 10 sekundi), kada ste to uradili pojaviće vam se ekran da ste uspešno povezali svoj nalog na forumu sa vašim Google nalogom, tek tada možete sledeći put da se ulogujete preko dugmeta Google na indeksu foruma.

Ukoliko niste povezali vaš nalog a već ste registrovani na forum, i klikniete da se logujete, Google i naš forum će automatski da Vam kreiraju novi nalog, tako da obratite pažnju i pratite gore napisano uputstvo. Ukoliko se zbunite i ipak napravite nalog javite se meni na PP i ja cu da vam “spojim” ta dva naloga, nije problem.

Logovanje se nalazi u gornjem LEVOM uglu gde su ikone za twitter, facebok i google.

Ikone u gornjem desnom uglu (ispod polja za pretragu) su ikone koje vode samo do naših profila na društvenim mrežama. Tako da za logovanje koristite LEVU gornju stranu (ispod logo foruma).

Ukoliko imate pitanje tu smo :slight_smile:

Hvala, jos da omogicite da se vesti sa sajta pustaju na Google+ = :slight_smile:

Cestitam na zvanicnoj registraciji kao Mint Srbija i majicama. Rad i upornost se isplate.

Lep nacin da se pomognu nasa i globalna Mint zajednica, cim se pojavi neka visak kinta kupujem pre kraja leta jedan komad

Aplikacija sa kojom automatski share-ujemo vesti radi isključivo sa Identica, Facebook i Twitter, google + nije podržan, ali ćemo naći neki način za prosleđivanje vesti na našu profilnu G+ stranu.