Izbildah malopre OpenJK na Debian Sid, čini se već ga skockali radi odlično SP Academy :playboy:
[ATTACH]1477.IPB[/ATTACH]
Izbildah malopre OpenJK na Debian Sid, čini se već ga skockali radi odlično SP Academy :playboy:
[ATTACH]1477.IPB[/ATTACH]
Naravno (zaboravih danas da kažem) build radi i na Wheezy, kada mu se poturi sdl2
[ATTACH]1478.IPB[/ATTACH]
A push/pull fx pbuffer render to texture efekt radi besprekorno bez konsekvenci na r200 mesa drajveru :playboy: , za razliku od wine kada zna i da skuca X :connie_pumpkinsmile: .
Lepo ga sredili sad, prešao ceo SP radi provere :playboy:. A ima i dosta servera za MP, pa ko voli nek izvoli ;).
Ovde bildaju roboti samo za minimum sa SSE2 pa moram da si izbildam sad :connie_pumpkinsmile: . Elem možda nekom treba za XP Athlončiće bulid pa izvolte, a trebalo bi da radi i na P3 možda i na P2 pa i na Pentium Pro :connie_pumpkinsmile: čak pošto ne treba ni prvi SSE samo MMX ;).
[ATTACH]2180.IPB[/ATTACH]
E da, osim za Academy koji je stable, ovde je izbildana podrška i za Outcast doduše vrlo rovita !!! :chiffa: .
Napomena za Debian Wheezy: build zahteva libsdl2 biblioteku, ima je u backports:
Šta je bre ovo? Jedi academy je oslobođen?
Moram ovo da probam!
Šta su tačno SSE i MMX? Jel to samo gomila instrukcija i registara? U čemu se razlikuju? Kakve su to verzije, SSE, SSE2?
Zašto uopšte postoji toliko različitih verzija?
Čačkao sam malo SSE kad sam učio asembler…
Data? Kao podaci? Kakvi podaci? Šta tu može da bude neslobodno? Ne razumem…
Data, assets, artwork… zovi kako hoćeš :connie_pumpkinsmile: sličice, zvukovi, muzika, itd. iz igre sve što nije kod ;).
Ou. A koliko je igrivo sa tim OpenJKAssets?
Pa bez assets nije igrivo uopšte :biggrin: . Treba ti originalni artwork iz igre, a openjk je samo tu da održava kod em produkuje nativne binarije :).
Aha more ti si pitao od Pande ovoga artwork [ :biggrin:] , to nisam probao eto to probaj ti, baš mi ne pada na pamet da isprobavam svih 140 forkova :biggrin:.
Evo current svn build i za iortcw[/URL] i386 što je za igru [URL=“http://en.wikipedia.org/wiki/Return_to_Castle_Wolfenstein”][I]Return to Castle Wolfenstein [/I]naravno, a i nikad se ne zna možda nekom treba npr. wheezy+ :).
[ATTACH]2185.IPB[/ATTACH]
[ATTACH]2186.IPB[/ATTACH]
Baš me maltretiraš
Zainatio sam se da probam FPC, pa ću prvo trivijalnom metodom…na wiziju
[ATTACH]2187.IPB[/ATTACH]
Pa dobro fpc je samo paskal kompajler, ne mora da znači da radi zengl i na Solaroidima :D. Evo sad sam buildao ovi njegovu igričicu zengl igricu neku, ne radi mu zvuk ne linkuje dobro modplug pa sa onim znanjem od malopre je rebuildah i sad radi… a igrica je baš baš idealna kad nekoga čekaš a ne znaš šta ćeš sa prstima :D.
[ATTACH]2188.IPB[/ATTACH] [ATTACH]2190.IPB[/ATTACH]
Evo i tog standalone builda ako nekome treba, ovo je cela igra… za zikmu treba libmodplug :D.
[ATTACH]2189.IPB[/ATTACH]
Za 64-bitni os treba i 64-bitno kompajliranje
[email protected]:~/Desktop/sotg-linux-1.0.4$ file sotg
sotg: ELF 32-bit LSB executable, Intel 80386, version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs), stripped
Wheezy je multiarch aware OS, instaliraj mu 32bit dependencies i radiće ti taj sotg :D.
90 MB dodatne instalacije zbog jedne zastarele igrice?
[ATTACH]2191.IPB[/ATTACH]
Ajd da vidimo i tvoju 3k01. poruku
Da ostane zabeležen 3k-jubilej
[ATTACH]2192.IPB[/ATTACH]
Pa nije samo zbog jedne, naletećeš na još neke 32bit only pa će ti trebati to :D.
Ajd za 3001. poruku mali tip ko nije navikao na quake cvars… na primer kako setovati da config ide u current dir a ne u $HOME? Na primeru openjk:
./openjk_sp.i386 +set fs_homepath “.”
A za Outcast naravno:
./openjk_sp.i386 +set fs_homepath “.” +set com_jk2 1
Tako praktično standalone igru aka sve je u direktorijumu norrrmalno :D.
…i još jedan lajk, da zaokružimo na 500
Čestitam
EDIT:
Mnogo bre ovo zarazno
[ATTACH]2193.IPB[/ATTACH]
EDIT2:
[ATTACH]2194.IPB[/ATTACH] :connie_13: :connie_abc123:
4 i 20 ujutro, a ja se još uvek igram…poludeo deda
[ATTACH]2205.IPB[/ATTACH][ATTACH]2206.IPB[/ATTACH]
Ja ti rekoh igrica je idealna za gubljenje vremena - što gluplji match3 to bolji :D.