openSuse konferencija, Dubrovnik / Hrvatska 24-28 April

U Dubrovniku će se od 24. do 28. travnja održati šesta po redu openSUSE konferencija[/URL]. Organizaciju konferencije ispred openSUSE zajednice vodi Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet ([URL=“http://www.open.hr/”]HrOpen[/URL]) pod tehničkim pokroviteljstvom [URL=“http://www.fer.hr/”]FER[/URL]-a, uz pomoć Hrvatske udruge Linux korisnika ([URL=“http://www.linux.hr/”]HULK[/URL]) i [URL=“http://www.unidu.hr/”]Sveučilišta u Dubrovniku koje će biti i domaćin konferencije. Sudjelovanje na konferenciji je potpuno besplatno, a osim zanimljivih predavanja i aktualnih tema o otvorenim tehnologijama, posjetitelji će biti u prilici upoznati istaknute pojedince iz mnogih poznatih projekata otvorenog koda.

Ko je zainteresovan da se pojavi na konferenciji može da se registruje klikom na donju sliku.

[CENTER]240x400.jpg[/CENTER]

Više informacija o događaju možete videti na http://www.open.hr/obavijesti/2014/04/poziv-na-opensuse-konferenciju-u-dubrovniku-od-24-do-28-travnja/

Pozdrav

Na IRC kanalu linuxzasve dopisivao sam se sa momcima koji organizuju ovu konferenciju i koliko sam shvatio baš su se potrudili oko nje… tako da sigurno da će biti dobro organizovana i sigurno će biti dosta zanimljivih i novih stvari koje se mogu čuti iz sveta Linuxa.