Otvori mi smanjenu aplikaciju (neupotrebljivu)

Prilikom pokretanja Mozilla-e ili Zimbre desi mi se da ja pokrene ali umanjenu i ne mogu ni da je povecam ni da na onako malu kliknem. Takoreci nista ne mogu da uradim nego da resetujem komp i onda je uredu.
Kako se naziva ovaj problem ja ne znam, zato onako ruzno ime u naslovu.
Screenshot_from_2013_02_19_23_41_18.jpg

Provalio sam sta je problem. Nije mi palo napamet da kliknem 2. na meni liniji… Izvinjavam se, ali vec 3. dana mi se ovo desava pa sam poludeo malo

Meni se isto dešava sa Chromium-om. Samo kliknem 2x na window manager, tj. prvi klik za spuštanje prozora a drugi klik za podizanje prozora, pa onda tek bude u redu. Šta je konkretno problem, tj. gde je bug, još nisam ispitivao…Još uvek nije počelo da me nervira :slight_smile:

Meni je to pocelo da se desava sve cesce od pre 3. dana. Ne znam ni kako bih ga nazvao

Auto-generisana poruka

Ova tema je premeštena iz “Linux Mint - glavna podrška[/url] → [url=“http://www.mint-srbija.com/forum/index.php?/forum/14-aplikacije/”]Aplikacije[/url]" u "[url=“http://www.mint-srbija.com/forum/index.php?/forum/2-linux-mint-glavna-podrska/”]Linux Mint - glavna podrška[/url] → [url=“http://www.mint-srbija.com/forum/index.php?/forum/21-graficka-okruzenja/”]Grafička okruženja[/url] → [url=“http://www.mint-srbija.com/forum/index.php?/forum/24-cinnamon/”]Cinnamon”.

LMS tim!