Ovde sam vec neko vreme, a nikako da se predstavim

//intro
Šta reći?
Koju posluku porati?

Okej, verovatno znate tu foru, ali nema veze.

//info
Ukratko rečeno, ja sam mladi bloger, pirat, osnivač i urednik bloga ZA neupućene, fotograf, rekreativni biciklista i veliki obozavalac ribljeg paprikaša.

//linux iskustvo
Linuks jašem, za stalno od pre 2 meseca. Radnije sam ga koristio, ali sam se uvek nesto nećkao, nalazio na probleme, kurte, murte. Tacnije receno, nisam naišao na mint distribuciju i zajednicu, tako da je sad sve okej. Koristim ga za surf, za mejlove, za najčešće net i još krš stvari (ako nekog zanima neka mi šibne PP).

//i da
Obično na kraj rečenice stavim… (tri tačke) :slight_smile:
//za kraj
Ako neko ima nešto da pita neka pita, ako ne, nikom ništa… :slight_smile:

Dobrodošao na forum linuks minta Srbija.
Fenomenalno, riblji paprikaš, biciklizam, fotografija, pa gde ćeš bolje. Nadam se da će tvoje iskustvo u tome doprineti našem forumu.

P.S. Bloger bi namo dobro došao.

Dorodošao Aleksa :slight_smile:

Ako si ti do sada bio neupućen, mi smo bili neobavešteni…(trotačka) :slight_smile:

Ovaj forum mož’ se smatra i nekom vrstom kafane…dolaze interesantni ljudi, svašta korisnog i pametnog može da se čuje , bogami i poneka glupost, ali sve u svemu trudimo se da atmosferu održavamo prijatnom. Specijalitet kuće je kuvanje paprikaša za stolom, gde svako od prisutnih dodaje sastojke po želji, i odmah proba zajedničko delo…nekome previše ljuto, nekome previše slatko, a nekome baš-baš MINT…bitno je da niko ne ostane gladan :slight_smile:

Nemoj sad o paprikašu evo bliži se vreme ručku… :slight_smile:

Pozdrav Aleksa i dobrodošao na forum :slight_smile:

Kao što Sreten kaže, blogeri su nam dobrodošli pa ako voliš da piskaraš pogledaj temu vezanu za saradnike na blogu :slight_smile:

Riblji paprikas nisam do sada pravio (ali dobro, uputices me :slight_smile: ), ali zato smatram sebe majstorom za pravljenje riblje corbe i naravno jedenje iste :slight_smile:

U svakom slucaju welcome ! :slight_smile:

Od riblje čorbe nema ništa lepse… Veliki sam ljubitelj, a i pecaroš…

Javio sam se za saradnika/blogera.

Još se nisam usavršio za kuvara ribljeg parikaša, ali sada sam na funkciji glavnog ložača tako da, napredujem punom parom! (lol)

Evo i ja da pozdravim mladog kolegu blogera Neupućenog i da mu poželim dobrodošlicu na Forum Linux Mint Srbije :slight_smile: A nema ništa lepše i od gotove pržene ribe, ribljeg paprikaša i riblje čorbe.