Oxygen Transparent problem

Ako nisam temu postavio na pravo mesto izvinjavam se, pa neka je neko premesti na pravo mesto. Naime imam Mint 12 KDE i probao sam da instaliram Oxygen Transparent po ovom uputstvu ( http://wiki.ubuntu-rs.org/Oxygen-transparent_%28Providni_kiseonik%29_na_Kubuntuu ).
Sve prođe bez problema i kada uđem u podešavanja usprevam da dobijem providnost za Windows Decorations, ali ne i za Widget Style (predpostavljam da se ovo odnosi na sam prozor). Po istom uputstvu sam radio i na Kubuntu i tamo je sve radilo, pa me zanima gde grešim ako grešim i kako da napravim da sve radi. Evo i slike:

http://www.dodaj.rs/t/B/7Z/4TpwZ3Ut/snapshot1.jpg

Unapred hvala.
Vladimir.

Je l’ si ispodesavao sve na Oxygen? Style, Decoration? Ja nisam uspeo da dobijem providnost, sve se lepo instalira, ne prijavi gresku, a providnosti nigde…

He he, sad sam video da nisam promenuo Style u Applicatin Apperance na Oxygen transparent. Kada tu promenim onda radi. Nisam ni mislio o tome.
Nego, sada kada mi transparent radi ne dobijam sliku na SMPlayeru, a na VLC-u radi.

Podesi video izlaz na gl :wink:

Kada prebacim na gl imam neke artefakte u gornjem delu videa, ali zato mi lepo radi x11(slow) - mada ne vidim šta je tu sporo. :wink: Ipak hvala.

Ne znam, ja sam imao taj problem na Kubuntu-u. Nisam ranije koristio SMPlayer. Počeo sam od skoro i tad uočio taj problem, jer sam koristio Oxygen-transparent. Meni je gl u video izlazu rešio problem.