Par predloga..

Obzirom na to da se, Bogu hvala, projekat širi i da je sve više zajednica pod istom kapom, postoji realna opasnost da mi se ukoče prsti od skrolovanja do željenog dela foruma. :slight_smile:
Da li postoji mogućnost da se stavi neki “jezičak” tj. padajući meni pored imena zajednice, pa da se klikom na taj “jezičak” otvore ostali podforumi u tom delu?

Drugo, gde mi se dede ono “prikaži sve nove poruke od poslednje posete”? :slight_smile: Ovako, moram a otvaram sve živo da vidim šta mi je interesantno… :slight_smile:

Aj u zdravlje… :slight_smile:

Па постоји, код сваког форума имаш са десне стране иконицу +/- ако на то мислиш

А ово друго, ево га: [[searchInKey]=&change=1&period=unread&userMode=&followedItemsOnly=0"]http://forum.opensource-srbija.org/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums&sid=b3c5d2c86d3904631027f349cf80ab70&search_app_filters[forums][searchInKey]=&change=1&period=unread&userMode=&followedItemsOnly=0](http://forum.opensource-srbija.org/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums&sid=b3c5d2c86d3904631027f349cf80ab70&search_app_filters[forums)

Jbg, kada sam slepac… :slight_smile: Može lock… :slight_smile:

Ма опуштено, није проблем :slight_smile:

Rapho druže može sve to da se izvede nije problem, i slažem se da postoji problem sa puno skrolovanja i radimo na adekvatnom rešenju jer treba još projekata da se doda i još distribucija da bude.