Pomozite TRIOS-u da udje u Awesome Font kolekciju

Forumaši potrebna nam je vaša pomoć!

Prijavili smo naš logo i predali zvaničnu molbu na Git-u da TRIOS logo postane sastavni deo Awesome Font kolekcije koja je najpoznatija na celom svetu.

Molba se nalazi ovde https://github.com/FortAwesome/Font-Awesome/issues/5413

Kako možete da pomognete?
-Možete pomoći tako što ćete se registrovati na GitHub.com kliknuti na gornji link i kao komentar samo upisati [SIZE=6]+1
[/SIZE]

To je apsolutno sve i najbolji način za pomoć. Što više glasova budemo imali to će naš predlog biti brže usvojen. Jednom kada se usvoji posao je završen, naš logo će u sledećem ažuriranju Awesome Fonts postati njen deo i svako će moći da ga koristi ali će biti naznačeno da je on naš Brend.

Hvala svima unapred!

@Vladimir Odrađeno…:slight_smile:

Hvala na glasovima, treba nam još dosta, mada na dobrom smo putu, glavni developer nas je već tagovao sa Brend i NewIcon što je odlično.

With all my due respect I have always wondered how does FOSS relate to the branding concept. Richard Stallman rarely speaks about that although I find branding more or less to be the same like patents. I remember watching the Revolution OS, where he was more idealistic than ever and he imagined it all like nobody owns anything, software is developed for free and open source and then the devs can make their own living by providing support to those using it. Nowadays he is leaning more towards open source rather than free and maybe because of the age, making more compromises with it.

@mar1n3r0 you are free to open new theard about FSF and related thiings.

+1

Hvala svima koji glasaju i vama koji ćete glasati :slight_smile:

A klik na onu zvezdicu gore… jel pomaže i to?

Glasao!

Pravo da ti kažem nemam pojma ali ja mislim da ne.

Ja ga kliknu pa šta bude…
Univerzum je još tu.

@Sioux
Nope, zvezdice služe kao “rejting” repou, i tebi kao bookmark. Svaki repo koji “star-uješ” ti se dodaje na listu zarad lakšeg pronalaženja/praćenja itd… :slight_smile:

Ja prvo moram da pohvalim samu ikonicu, ko je bio “majstor” svaka čast!
Ako još uđe u Awsome biće sjajno :wink:

:music::music::music:

Glasao… nisam mogao ime sa foruma da stavim vec je uzeto…

Upravo sam glasao.
Nisam stigao pre stigle me neke obaveze.

Samo polako nije frka ni hitno… ovo do sada je odlicno :slight_smile:

[SIZE=6]+1[/SIZE]

I ja tek sad ovo primetih…

+1

+1