Pozdrav iz Resnika!

Ovako, vidim da se forum skoro unapredjivao, inace ja sam ovde bio pre oko 5-6meseci (stefke001 vajlda) ali sam zaboravio lozinku pa sam pokusavao da se setim pa iso na I’ve forgott my password onda neke greske nesto pa me mrzelo da se bakcem sa tim starim profilom i napravio novi :smiley: .
Moja prva linux distribicija bila je SUSE Linux Enterprise Desktop 11.Buduci da niko nije znao da ga koristi ubrzo je ujak instalirao Win7.
Svi smo mislili kako je Linux glup :smiley: .Posle nekog vremena sam se zaineteresovo za Linux, i posle 2 nedelje pokusavanja instaliranja Linuxa, prvo nisam znao gde da ga skinem, pa onda da ga narezem, pa sam korostio neke moje metode rezanja i sl. tek na kraju sam instalrao Mint9 koji sam skinuo jer je starija verzija i mislio sam da nece raditi tada novi Mint12 ili 11 nesecam se tacno.Onda sam isprobavao sve i svasta i evo sada imam dual-boot Mint14 i OpenSUSE12.
Mint mi se nekako najvise svideo pa sam se cesto vracao na njega, ali me je mnogo nerviralo gnome3 na mintu12(ubijalo me).
Sada se maltretiram sa xfce-om koji uporno nece da se pokrene, bez obzira sto je instaliran.O tome cu u nekoj drugoj temi. :smiley:

Pozdrav i dobro došao na forum…ponovo :slight_smile:

Dobrodošao na forum :slight_smile:

Dobrodosao na forum, nadam se ces srediti stvar sa xfce sesijom… Uglavnom vec si bio na forumu znas, ako imas problem otvori novu temu pa cemo videti sta i kako u samoj temi…

Sredjeno je to :smiley: xfce je radio k’o podmazan :smiley: sad sam malo da ubuntu lts pa cu verovatno kasnije da predjem na mint :smiley: