Pozdrav iz Subotice

Pozdrav Svima!

Trenutno živim i radim u Subotici. Ranije sam živeo u Mađarskoj, Češkoj i u SAD. Stigao sam preko Ubuntu, ali mint je meni Mint mnogo lepši (bavim se amaterskom fotografijom, pa zato su mi ovakve stvari važne), ali posle 2-3 nedelje rada moram priznati da je cinnamon jmnogo praktičniji kao desktop nego ubuntu ili win 8 (barem meni). Ne mrzim Microsoft, ali linux stvarno ima neke prednost i neke bisere što se softvera tiče, naročito ako je negde važnoi da se ne koristi ilegalan softver…
Studirao sam programiranje, ali sam uvek radio u trgovini.

Srpski mi nije maternji jezik, pa unapred se izvinjavam zbog jezičkih grešaka!

Sve najbolje svima,
Sabolč Cimer, Subotica

Pozdrav, srpski ti je odličan ::slight_smile: .

Nego ako može jedno onako pitanjce, ja sam iz dosta južnijih krajeva pa ne znam, Sabolč Cimer - šta je tu ime a šta prezime… stvarno pojma nemam :connie_cat_in_the_hat: .

Pozdrav i tebi i dobrodošao na forum. Svaki OS ima prednosti i mane… Samo je stvar šta će kome da se svidi i u kojoj meri.

Pozdrav i dobrodošao!

p.s. :wink:
samo jedna mala greška, sve ostalo je o.k. … ali mint je meni Mint mnogo lepšiji … ispravno je “lepši”

Cimer je prezime, originalno austrijskog porekla. Mi smo ovde dosta često “mešavine”.

Pozdrav Kuladhara dobro došao. Fogadtatás.

Dobrodošao na forum :slight_smile:
Što se tiče grešaka, ne brini, i nema potrebe da se izvinjavaš…mi kojima je srpski maternji jezik, vrlo često ih napravimo više :wink:

@[member=‘Kuladhara’] podzrav i dobro nam došao na mali zeleni forum :wink:

Što se tiče jezika, veruj mi da bolje ti pišeš srpski koji ti nije maternji jezik nego pojednici koji im je maternji :wink: