Pozdrav Mint korisnicima Srbije !!!

Sa malo zakašnjenja da se predstavim zovem se Ivan Mladenović 36 godina , iz okoline Leskovca selo Lugare , bio sam učenik gimnazije i nesvršeni student pravnog fakulteta u Prištini (1994 , 1995 god), bez stalnog posla , neoženjen …itd…
Korisnik linux-a nešto više od dve godine (odnosno od uvođenja ADSL interneta , sa dial-up om bi bilo mnogo teže). Prvi linux Ubuntu 09.10 gnome , a od izlaska stabilne verzije linux mint 10 Julia gnome nisam koristio drugi distro sem u live modu , do izlaska LMDE minta septembra ili oktobra prošle godine .
LMDE Xfce je skoro savršen OS za moj stari desktop ( AMD Athlon 1,6 Ghz , 512 + 256 mb RAM , Nvidia gforce 64 mb )
Bavim se amaterski fotografijom i imam profil na flickr photo share. Nadam se da fotke nisu loše odnosno linux background !!!
http://www.flickr.com/photos/httpwwwflickrcomphotosivanmladenovi2011/#

Ma bitno je da si nas ti našao i da pišemo sada, a ove godine ti želim da nađeš stalni posao, da se oženiš i da kupiš bolji aparat da možemo da uživamo sa Mint temama :wink:

Dobro nam došao i bolje nas našao i samo da kažem da se pridružujem željama za stalan posao!

Hvala prijatelji !!! Nadam se da se družimo i ponešto naučimo o linux-u , pogotovu ja jer računar imam tek 3 ili 4 godine a linux koristim tek 2 god (kupio sam polovni komp. od rođaka)…

Ih sad… kao da je bitno da li je komp polovan ili nov, bitno je da si ti izabrao pravu stvar, tj Linux a uz forum, prijatelje i piće… sve je lakše :wink: