Pozdrav od acinica!

Pozdrav svim Mintovcima! Drago mi je sto ponovo forum radi! Distribucija koja je ubedljivo prva na Distrowatch-u i treba da ima svoju zajednicu u Srbiji! Koristim Mint vec u zadnje 3-4 verzije! :slight_smile: Prirodno je da budem ovde prisutan. Pre toga Ubuntu! Bio sam inicijator 2007. godine gostovanja Ivana Jelica i Marka Milenovica u Paracinu. U kulturnom centru. Ima me na mnogim forumima. Uglavnom me interesuje multimedija i internet! To je sfera mog interesovanja! Nadam se da cu biti od neke koristi Mint Srbija zajednici! :wink:

Pozdrav i Dobro Nam Došao na forum :slight_smile:

Što se tiče koristi… svaki član koji se registruje kod nas već tim delom je uradio nešto za Mint, svojim prisustvom odali ste poštu jednoj sjajnoj distribuciji kao što je Mint, i uveličali zadovoljstvo nas koji smo jelte pokrenuli ovu priču, stoga prvi član nam je jednako bitan kao 10000001 :slight_smile:

Uživaj :wink:

U zdravlju i veselju nam došao i takav nam i ostao :wink:

Dobrodošao u zajednicu :wink:

Dobrodošao !!! :wink:

Dobrodosao u zajednicu.

:wink: Добро дошао :slight_smile:

Dobro došao. :wink:

Hvala ljudi na dobrodoslici! :slight_smile: Valjda ce biti prilike da se druzimo na nekom Mint Srbija festivalu, kafenisanju! :wink: Dva puta sam bio na manifestaciji E-Tvrdjava u Nisu! Uvek je lepo kada se zajednica uzivo okupi! Takvi dogadjaji jacaju zajednicu. Ne samo virtuelno!

Ih pa naravno da će biti okupljanja, ako se drimo virtuelno zašto bi izbegavali vruće ćevape sa lukom i domaću rakiju u kafani!? :wink: