pozdrav

Pozdrav zovem se Bojan iz Paraćina sam koristim LInux već duže vremena krenuo sam sa Ubuntu 10.04 koji je sjajno radio ali ovo sa Unitijem me je odvratilo od istog iako sam pokušavao da se prilagodim i onda sam isprobavao razne distre i na kraju se oduševih sa Mintom xfce :slight_smile:
I onda rekoh da se registrujem na ovaj forum jer sam našao i neke korisne savete :slight_smile:

pozz dobrodosao na forum… drago nam je da pristizu novajlije u tako velikom broju :smiley:

Dobrodošao Bojane :slight_smile:

Pozdrav Bojane, i dobro nam došao na mali zeleni forum :slight_smile:

Uživaj, a za pitanja stojimo na raspolaganju !

hvala svima na dobrodošlici nadam se da ćemo se lepo družiti i zabaviti :slight_smile:

Мој Параћинац! :slight_smile: Велики поздрав. Са Минтом не можеш да погрешиш. Зашто си се одлучио за XFCE? Шта имаш од хардвера? Које савете си нашао? :slight_smile:

Pa najviše mi se sviđaju lagane distre koje brzo rade ne volim efekte i takve stvari. Što se tiče hardvera: AMD Phenom 8450 Triple-core, ATI Radeon 4770 sa 256 DDR5 memorije, 4GB rama, hd 500GB.

Dobrosao na forum… Nazalost pozdrav sa malim zakasnjenjem… Nisam bio ovih dana pri racunaru… Fin hardver imas, na njemu ce da ti leti mint… Ja imam sve to samo upola slabije i manje pa mi jako lepo radi… :slight_smile:
Forum je tu, zivlji nego ikad, tako da…ne ustrucavaj se da pitas, pises i ucestvujes u diskusijama…

I dalje imam dual boot jer žena navikla na W7 a i ne može PES2013 da se baci na Mint inače bi ostao samo Linux.

I ja imam dva sistema! Posto volim igre fps moram da imam i drugi sistem! Sa ovim hardverom moze da ti radi bilo koja distribucija! Bio je nedavno CrossOver 24 besplatan za preuzimanje sa 1 godinom besplatne podrske! Mada ja nista ne koristim od toga (Wine). Gnu Linux ne dozivljavam kao igracku platformu. Mada sam procitao vest da su ovi iz nvidie sa najnovijim drajverima duplirali performanse za igre. Valjda zbog Steam-a.