Pozdrav

Zdravo svima, ja sam Bojan, zaljubljenik u IT, Linux, Networking, Security… Nadam se da cemo se lepo druziti ovde. Moram da spomenem da mi se forum mnogo dopao, a narocito ozbiljnost u njegovoj izradi, postojanje opcije za 2FA je nesto sto se retko vidja na forumima i za svaku je pohvalu. Eto toliko za sada od mene. :wink:

Pozdrav Bojane i dobrodošao na forum :up:

2FA i SSL smo uveli pre možda godinu dana, da bi posetioci mogli maksimalno da uživaju i budi sigurni da njihov nalog neće biti kompromitovan, kao što si već primetio sigurno imaš dva metoda autentifikacije, preko mobilnog telefona tj barcode skenera ili preko email adrese.

@Bojan_M
Pozdrav i tebi, dobrodošao na forum :slight_smile:

@Bojan_M Pored svega navedenog, treba dodati i mogućnost pisanja poruka i otvaranje novih tema preko tzv. Guest naloga, što je zaista retkost na internet forumima!

Generalno uzevši, mi uopšte ne insistiramo da učesnik u bilo kojoj diskusiji mora biti registrovan…poštujemo svačije želje, pa i one da takvi sagovornici jednostavno ne žele da se registruju samo da bi povremeno izneli neki svoj stav.
Međutim, takav nalog, zbog očigledne mogućnosti zloupotrebe/spama, mora biti moderisan, a dešava se nažalost da ponekad prođe i veći deo dana/nekoliko sati, pre nego što se poruka odobri za prikaz. Ovo zbog toga što smo mi administratori…i pored raširenog mišljenja da smo botovi :smiley: … ipak živi ljudi sa privatnim i poslovnim obavezama, pa se ponekad dešava da prođe i ceo dan a da ne dođemo na forum.
U takvim slučajevima, molimo za razumevanje za povremeno veliko kašnjenje u odobravanju poruka sa guest naloga.
Naravno, ukoliko nekome to zasmeta previše, uvek mu ostaje mogućnost da se registruje, registrovanim nalozima poruke se ne moderišu, pa nema ni kašnjenja.