Problem nakon narezivanja

Nakon sto sam “uspjesno” narezao dvd u brasero programu, prilikom narednog ocitavanja na cd-u nije bilo nista-pise blank cd-iako se vidi na istom da je nesto narezano…zna li neko nesto o ovome?

Da nisi slucajno oznacio “Simulation”? :slight_smile: Ja se jednom zeznuo tako, lupao glavu pola sata, na kraju udjem da opet narezem, a ono oznaceno… :smiley:

Nije bilo to u pitanju…sad je sve u redu…nemam pojma sta mu je bilo!

Koja marka DVD-a je u pitanju? Meni recimo Kodak DVD-evi u jednom pakovanju su bili toliko loši da sam od 10 komada 7 bacio u kantu, isti slučaj kao kod tebe piše da je narezano i vidi se onaj kruig da je narezano a disk je prazan. Diskove sam rezao na razlicitim brzinama na 3 različita računara pod 3 razlicita operativna sistema.

Vjerovatno je to u pitanju…maxell sam koristio, jedno 3 dvd-a za redom su mi isto pokazivala pa sam mislio da nije neki bug ili do drivera, obzirom da sam instalirao novi openSUSE 12.3…sad je sve ok nakon sto sam kupio drugu marku dvd-a i uspjesno narezao par komada…hvala u svakom slucaju

Maxell je takodje postao strašno djubre… nekada je važio za TOP kvalitet pored TDK-a, medjutim sada je to djubre nevidjeno. Takodje imam neke žute Maxell dvd-eve koji takodje brljaju kao i Kodak.

Verbatim je tu proveren kao i TDK samo što za cenu jednog TDK-a možeš da kupiš 3 verbatim-a

Hehe…zato ih i placam 0,50 KM ili 0.25 Eura po komadu :biggrin:

Trenutno TOP kvalitet diskova, koji se mogu uzeti kod nas, su JVC diskovi. Proizvodjac je Taiyo Yuden.

“Nije bilo to u pitanju…sad je sve u redu…nemam pojma sta mu je bilo!”

Vidim da je Cofi primijetio :1: …izvinjavam se na ovako napisanoj gluposti…nadam se da smo se razumjeli sta sam hteo da porucim :blum2: :biggrin: :biggrin: :biggrin: !

Nista ja tebe ne razumem :smiley:
Sta sam primetio, i o kojoj glupost pricas? :slight_smile: :smiley:

:biggrin: