Programiranje-Poslic :)

Postovani,

Mojoj drugarici treba programer da joj uradi jednu aplikaciju. Naime, ona ima sajt, sa sve sql bazama, ali joj je potrebna aplikacija koja ce raditi odvojeno, i u kojoj ce moci da unosi promene, i da joj te promene budu vidljive na sajtu. To je ukratko. Koga vise zanima samo cu vas povezati s njom pa se raspitujte. Programski jezik po izboru, tako da, kontam ko god malo bolje poznaje programiranje moze ovo da uradi :slight_smile: Unapred se izvinjavam ako ovakve teme nisu dozvoljene! :slight_smile: Nesam znao :slight_smile: Devojka je spremna da plati za uslugu, i interesuje je za koliko vremena ovo sve moze da se odradi.

Hvala unapred

@timotije
Nema potrebe da se izvinjavaš…komercijalno reklamiranje firmi ovde nije dozvoljeno, ali je svaka informacija koja će pomoći mladim ljudima da dođu do posla itekako pozitivna i dobrodošla :slight_smile:
Neka ostane ova tema za sada ovde, a kasnije možemo da odvojimo poseban deo za razmenu takvih informacija :slight_smile:

Мислиш треба јој CMS? Сајт преко кога ће уређивати свој сајт?

Samo da McLoven ne radi aplikaciju :smiley:

Ne :slight_smile: Treba joj odvojena aplikacija preko koje ce moci da menja podatke u bazi, unosi, brise, sta god vec. Ali ta aplikacija bi verovatno imala i neku drugu namenu, ali ta joj je najbitnija. Koliko sam je ja razumeo ona bi pored sajta, htela i aplikaciju u kojoj ce moci da pristupi tim bazama, naravno i da ih modifikuje i kad sacuva tu, u aplikaciji, da joj se automatski azurira na sajtu. Can be done? :slight_smile:

@timotije
Može
MySQL-php-html table

EDIT:
U čemu joj je urađen sajt?

U principu sve to može i preko phpmyadmina da se odrađuje, nije joj potrebna nikakva dodatna aplikacija, ali…

Pa moze aplikacija se napisati u PHP-u, samo je potreban server i browser za pristup, ali isto mu dodje aplikacija, odnosno web aplikacija :slight_smile: phpMyAdmin sluzi bas za to, upravljanje bazom… a sto se tice desktop aplikacija tu je MySQL Workbench

Ona hoce program. Dajte joj program. Sajt ima sql-a i php-a. Taj program bi sluzio za jos nesto, to mu je sekundarna primena koliko sam skontao. Valjda nesto za turisticke aranzmane, ako sam dobro razumeo. Ko misli da moze nek se javi, ja cu vas spojiti sa doticnom pa se dogovarajte.

Hoces da kazes, zeli desktop aplikaciju, iskompajliranu… moras biti precizniji malo (ili ona) sta tacno zeli, na kojoj platformi da radi program, koje su to dodatne stvari koje treba da ima itd…

Zato sam napisao, jos u prvom postu, koga vise zanima ili ko misli da moze da uradi nek digne dva prsta pa cu vas spojiti s njom :slight_smile: Ja sam rekao sve sto znam :slight_smile: Elem, izgleda da je nasla nekoga, ali nije ni ona 100% sigurna tako da cu update kad to postane definitivno. Ako pak neko pozeli da se pozabavi moze se javiti ja cu vas povezati.

Pa zato ti i ja kazem mora detaljnije da objasni sta zeli, recimo ja se bavim PHP-om, pravim programe za web, ali ne znam da pravim desktop programe u C++ recimo, sa Qt ili GTK GUI-em… ali ok nema veze :smiley: