[REŠENO] Ubuntu 12.04

Ubuntu 12.04 ne mogu da instaliram, prvo sam skinuo .iso CD, posle sam skinuo .iso DVD, sve proverio i ne moze. Instalacija pukne posle unosa zahtevanih podataka kada treba da upisuje na disk. Poruka: Stopping CPU interrupts balancing daemon :slight_smile:
Sta ja imam od njigove 5-togodisnje podrske koju su su sad uveli, mogu da ga duvam. Ne bi ni stavljao ovo ali mi je istekla podrska za 10.10 sa GnackTrackom (bt4)

Ne znam drug šta je moglo krenuti po zlu.Imam dual boot sa win 7,uradio čistu instalaciju(ništa nadogradnje,tako to uvijek radim)i sve fercera.Ne bih da se ponavljam ni unaprijed da hvalim al ako se po jutru dan poznaje od 12-tice bi moglo biti nešto.Još od instalacije 10.4 LTS se ne sjećam da je sve od instalacije pa do sada išlo tako glatko.Za sada sve što sam instalirao od aplikacija(koje mi trebaju)ništa ne šteka.Ni sam još ne mogu da vjerujem al je zbilja tako…

Uradio sam instalaciju sa alternate CD, to je kao proslo ali nema nista od programa i nemam grafiku. Stvarno treba bit mazohista i pokusavati ono sto ja pokusavam, sve radim jer me na irc ubedjuju da mi masina nije stara samo 9 godina sa AGP karticom.

Ja sam na jednoj starijoj mašini instalirao Lubuntu, te je posle dva dana počeo da izbacuje internal system error, a niko mu ništa loše nije radio. Isti error sam imao i sa 12.04 na kućnoj mašini, i na još nekoliko mašina novijih. Nešto tu ne štima u sistemu… odnosno distribucijama 12.04.

Najbolje da sačekate Linux Mint 13 tu će svi problemi koje trenutno ima Ubuntu biti ispeglani.

Или инсталирати Прозоре, код њих све ради из прве :slight_smile:
Шалу на страну, да ли ти Драгане покушаваш да инсталираш нови Убунту на ту матору машину или сам ја погрешно разумео?

То, на крш покушавам да ставим 12.04, убеђују ме људи на ИРЦ да то није крш и да све може :slight_smile: Ја им на крају и поверовао :slight_smile:

Glupo resenje ali radi, instalirao sam 11.10 i odradio update na 12.04 LTS. Jos u 11.10 ubacio sam 3.3.5 kernel. Dobio sam u 12.04 Unity 2D, i Ubuntu kod podizanja, dodao sam MATE i sad samo koristim MATE. :slight_smile: