Samsung S4 mini zamena procesora

Pozdrav svima. Da li se zamenom procesora na samsung telefonu gube podaci?

Kao prvo to se uopšte ne isplati raditi na tom telefonu apsolutno iz 2013 godine, kod nas niko ne menja processore jer se taj zahvat ne isplati nego ti stave ispravnu ploču i to je to. U oba slučaja neisplativo.

Bitni podaci se ne čuvaju u telefonu iz mnogobrojnih razloga, takođe ako ti je novi telefon pod garancijom u toku servisa niko nije odgovoran za podatke, i to korisnik potpisuje, u 100% slučajeva vrate popravljeni telefon sa reinstaliranim sistemom. :slightly_smiling_face:

Hvala na odgovoru. Slažem se da nije isplativo :slight_smile: To je ujakov mobilni i nije zapisao šifru od fb-a i ne može sa novog telefona da se uloguje na svoj nalog. Pa mi sinula ideja da se zameni procesor ako podaci ostaju netaknuti :slight_smile: Znam da u servisu najviše vole da reinsaliraju OS i brze odrade posao.

Ima li neki način da se zameni procesor ili ploča, a da ostanu podaci kako bi ušao u fb i povratio mu nalog?

Zasto mislis ako se zameni procesor da ce moci da se uloguje na nalog?
Mislim, ako telefon uopste radi… ako telefon ne radi onda svakako da
mora u servis. A telefon ako radi moze da se prikaci preko usb-a na komp
pa mozes da skines podatke sa flasha.

Mislio sam ako je moguće uopšte zameniti ili popraviti nekim načinom procesor i ako ostanu podaci, ušao bi samo na fb pošto mu je bio zapamćen log in. Mobilni mu se ne pali uopšte tako da odpada opcija preko usb-a. Zamenom ploče bi izgubio sve podatke.

Ako misliš da su FB “bitni podaci” i ne možeš da resetuješ nalog kroz mail-a ili broja telefona savetovao bih ti da odustaneš i ne gubiš živaca i vremena. :slightly_smiling_face:

Pola dana sam izgubio tražeći način da mu vratim fb. Ovo mu je za nauk da mora sačuvati i znati za mail i šifru u svakom trenutku. Imao je neke važne slike i video zapise.
Hvala Branimiru i tebi za izdvojeno vreme. Telefon ide pravo u korpu :slight_smile:

Važne slike, dokumente i video zapise nikako na društvenim mrežama već na neki Cloud, CD, ili mail. :slight_smile: