Sonic Robo Blaster 2

sudo wget –output-document=/etc/apt/sources.list.d/srb2-alam.list http://alam.srb2.org/debian/srb2.list sudo apt-get update sudo apt-get -y install srb2

http://www.dodaj.rs/t/37/PH/1xCQNHAa/screenshot-at-2012-01-14.jpg

Pokretanje:

srb2

Dobra je. Igra se pomoću tastature. Probao sam i sa džojstikom, ali nisam mogao da podesim sve komande, malo je nejasno šta i kako.

Slab sam na Sonic igre :wink: ce da bude instalirano veceras.

Izašla je za PC tj Windows Sonic Generation… morao sam da podignem windows samo da bi igrao to :wink:

I ja sam slab na Sonic igrice. Kod Sonic Robo Blastera 2 malo jesu malo nezgodne kontrole :), a i mnogo mi je lakše da igram sa Tailsom nego sa Sonicom. Mada više volim da igram Open Sonic. Najviše na internetu volim kada imam malo slobodnog vremena da odigram neku online Sonic igricu :wink:

Imam 3 različita joypad-a jel mogu da se povežu sa Sonic-om!?

Kao što reče KMamuz samo se igra preko tastature a i tako je najbolje za igranje, a za džojstik je mnogo nezgodno. Ja sam kod Kineza kupio džojstik, pokrenuo sam Sonic Robo Blast 2, pokušavao sam da podesim komande preko džojstika u opcijama igrice ali nema vajde, neke komande sa džojstika neće ni da učita. Pokušavao sam preko ovog džojstika da igram ali me najviše iritira kašnjenje nekih komandi kod igrice poput skoka ili slično posle pritiska komandi na džojstiku i što moram da pritiskam neke komande istovremeno sa tastature da bih odigrao neku složeniju akciju na Sonicu. Kod drugih igara koje pokrećem na Mintu 12 pod GNOME okruženjem poput Kobo De Luxa i Solar Wolfa igrice rade super sa ovim kineskim džojstikom.

Vladimire, najbolje je da isprobaš ta tri različita modela džojpedova i da vidiš koji pasuje za igricu Sonic Robo Blaster 2. A sa oficijalnog sajta Sonic Robo Blastera 2 (SRB2) sam prebacio tekst na engleskom jeziku kako podesiti kontrole igranja, ali kod mene neće da radi.

Joystick Setup

You can also use a joystick with SRB2! Look in the controls menu for a joystick menu to set it up!
If you have an analog joystick/gamepad, you are welcome to try the “Analog Control” option in the Options menu. In collaboration with the Rotate Camera L and R buttons, you may prefer this method of control over the standard one. Available in single player and split-screen, but not network games.

Da, i ja sam imao problema sa džojstikom, onim od 450 ili 490 din. :wink:
Znam da mu se cena nije menjala jedno dve i po godine, posle ne znam jer nisam kupovao neke nove.
Ovi me služe već 5-6 godina :slight_smile: