Sport

Zvezda evropski šampion u vaterpolu, Partizan šampion jadrana u košarci, Brooklyn izveo jak trade sa dedicama, koji još uvek mogu doneti titulu ako ih zdravlje posluži, u skijanju…nemam pojma šta se dešava. :slight_smile:

Opletite :slight_smile:

Počinje SP u vaterpolu… :wink: Za razliku od kilavih fudbalera kojima se posvećuje mnogo više pažnje, ova ekipa teško može da nas razočara.

149971020751bdec42bd0b25.jpg

O čemu se ovde zapravo radi? :slight_smile:

Vaterpolu? Ljudi igraju podeljeni u dva tima, plivaju i gađaju gol :smiley: Vodeni rukomet :smiley:

Vodeni rukomet? Sviđa mi se naziv :slight_smile:

Obožavam ovakve teme, krenemo sa sportom preko poljoprivrede uz instalaciju sistema, izolacije zida i završimo sa rečenicom a o čemu smo pričali? :smiley:

Od mene za srpske predstavnike u evropskim fudbalskim takmičenjima (izuzev Voše).

http://www.youtube.com/watch?v=D9S17zbBd-Q

I stvarno se slažem sa njim. Neverovatno je da je budžet CZV u vaterpolu bio negde u rangu Milijaševe plate ove godine, da čak od decembra-januara negde momci nisu primali pare, a svejedno izgurali sezonu i osvojili triplu krunu. Neverovatno, stvarno. A Milijaš kapiten puši 40 komada crvenih Marlbora dnevno, i ima snage da odtrči 25 od 90 minuta. A prima, pazite to - HILJADU EVRA DNEVNO

[font=Arial][background=rgb(245, 245, 245)]Godina 1985: Svađaju se Delija i Grobar čiji fudbalski tim je bolji. Godina 2013: Svađaju se Grobar i Delija čiji fudbalski tim je gori.[/background][/font]

Nisam neki vatreni navijac, niti nesto specijalno pratim sport, ali moram se prikljuciti recima hvale za vaterpoliste CZ-e i, nazalost, da se slozim sa prethodnim postom @[member=‘chavez’] i to generalno vezano za fudbal, ne samo Partizan vs Zvezda… Danas kao da im je cilj samo da uzmu sto vise para, i da se sto vise provode, pijance i slicno, uglavnom sve sem igre i truda na terenu… ::slight_smile: :slight_smile:
Uopsteno jadno stanje… :nea:

zna se da je Vojvodina vodeca u fudbalu u Srbiji… samo nazalost veze i svakojaka namestanja joj to ne dopustaju da to i dokaze :S

sve u svemu bez ljutnje Vojvodina ima igrace za klasu iznad nego sto je to JSL :connie_oldman_cleanglasses:

Prilično si objektivan što se Voše tiče, da nisi slučajno iz NS-a? :smiley: :smiley: :smiley:

ma jok :smiley:

al ozb vam kazem imam drugove koji nisu iz NS-a i ne navijaju za Vojvodinu pa vec ca ghm neke druge klubove pa kazu da je Vojovdina vodeca…

btw totalno je glupo raspravljati o ovome :stuck_out_tongue: jer se nikada necemo sloziti :slight_smile:

Tako je… bolje da kažemo da je Partizan N01 i da tu završimo priču!? :slight_smile:

Ajde da se ne složimo :smiley:

Inače, da, Voša sastavlja za svoje uslove (i uopšteno uslove u zemlji) fantastične timove svake sezone, ali šta ćeš kad si imao onu budalu Batu pokojnog, koji je umislio da je Abramovič pa čovek smenjuje trenere svakih četvrt godine. Ludnica. A i palanački mentalitet (u sportskom smislu) je tu radio svoje konstantno, jer da igra po 11 levih smetala u dresovima CZV i PFC, oni uvek iziskuju respekt suparnika.
Ako Voša sad sa novim akvizicijama i Nikolićem na klupi, koji je imho najbolji trener u Srbiji, ne osvoji šampionat, neće ga nikad.

To si u pravu, mislim da je pokojni Bata išao na loptu “mafije i ucenjivanja” što nije nikad dobro…

Za ljubitelje košarke…:wink:

http://www.rtvuzivo.com/slo-2-ljubljana/

Večeras u 20:45h fuca, igra PFC :wink:

Blic Strip - Marko Somborac - tema fudbal u Srbiji
6854_01.jpg

Tole rošavi da ode, sportska komisija u Zvezdi da ode, Đura frizura da ode, Balša i Palma da odu, Piskavac da ode. Svi na odmor na mardelj ako je moguće. Gadi mi se više fudbal, majke mi.

Pre 50 godina sagrađen je najveći stadion na ovim balkanskim prostorima koji smo prozvali po istoimenom najvećem stadionu u Brazilu “Marakana” :slight_smile:
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1395758/Delije+slave+pola+veka+Marakane!.html
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=15&nav_id=753857
http://www.kurir-info.rs/rodendan-marakane-zvezda-zove-na-spektakl-clanak-985249
http://www.telegraf.rs/sport/824819-zvezda-menja-dresove-retro-stil-sa-velikim-m-u-cast-marakane
http://www.mozzartsport.com/vesti/jubilej-marakana-50-godina-foto
http://hotsport.rs/2013/09/15/velikih-50-godina-zvezdine-marakane-video/ - zadnji link je sa video zapisima koji su ispisali istoriju velikih fudbalskih utakmica, a zadnji video snimak je i najlepši :))