Šta biste vi promenili na ovom forumu?

Vezano za tehnički deo foruma…

Da li imate neke želje, ili šta već, da li Vam ovaj forum u tehničkom smislu odgovara da li mislite da je pregledan, da li možda imate ideju za neko bolje rešenje!?

Znate da ja volim da drndam sve na serveru i menjam… nemojte da se ne javljate :slight_smile:

Quick Reply.

I da nakon postavljenog odgovora,ostanes u toj temi,a da ne odvede na podforum gde si postovao,

Šta quick reply!? On postoji… dole u dnu piše “brzi odgovori”

Da te vrati na temu, podešavaš u svom profilu.

Kad ne gledam :slight_smile:

Da prilikom logovanja ne vraca na pocetnu stranu, cesto mi istekne login, a ja odmah otvorim neke teme i kad hocu da posaljem poruku cvr! Ja se ulogujem na strani teme i odmah budem preusmeren na pocetnu…

Videću gde je ta opcija, mislim da ta opcija ne radi baš kao što bi trebala pa sam je isključio jer je bagovala.

Ako se loguješ preko linka koji ti je poslat na mail, treba čekirati opciju
“prijavi me za stalno”

Нисам још детаљно загледао форум, чини ми се да су Непрочитане поруке понекад некомплетне а можда би могла и варијанта која показује само поруке у последњих сат, два или произвољно … ако нема.
Можда би могао да ради UserAgent па да се лепо види ко се јавља са ког ОС-а и слично. :slight_smile:

Imas na dnu strane poslednjih par poruka kao i vreme kad su pisane, u kojoj temi, i ko ih je pisao.
Sto se OS tice, to je bilo ranije, doduse bilo je sa kog programa se pise…Firefox, Internet Explorer, Chromium, itd. medjutim to je privremeno iskljuceno jer opterecuju malo forum… Na tom problemu se uveliko radi, isti problem je i sa chatom…

Видим али ми се чини да понекад није комплетно па морам да прегледам тему по тему. За UserAgent не морају да пишу баш сви подаци, IP адреса и borowser су можда и небитни али бар оперативни систем, чисто да се тај део види. :slight_smile: Мада није лоше да се и остали детаљи виде … осим код оних који то не воле. Ето и прилике да тестирају ОС или додатке за анонимност.

Što se tiče nepročitanih poruka.

  1. Postoji mod za nepročitane poruke po “satima” tj satnici ali on ne radi kako treba, a iskreno i ovaj forum nije toliko veliki pa da ima preko 100 poruka na 20 minuta.
  2. UserAgent je bio na forumu jedno vreme ali je izbačen jer je svima prikazivao da koriste Linux Mint :slight_smile: Koliko sam ja upućen u razvoj tog mod-a, autor ga je napustio.

Meni jedna stvar malo smeta, kad hoću dio teksta da linkujem na neku web stranicu, markiram taj dio i onda kliknem na ikonicu “Umetnite hipervezu” dobijem samo ovo oko tog teksta: , pa onda moram gledati gdje ću ubaciti web adresu, pa dodaj =, pa ", pa ]… dok kod većine foruma iskoči mi prozorčić u koji ubacim ranije kopiranu adresu željene stranice, znači samo lupim Ctrl+v i enter i stvar završena, imam tekst koji je link prema željenoj adresi…ne znam da li sam bio dovoljno jasan na šta mislim…

Jesi druže objasnio si kako treba i bilo je jedno vreme ubačen takav mod koji olakšava to ali nažalost mod baguje previše. Ostali forumu koriste drugačije skripte u nekima je to default a u nekim treba mod da se implementira da bi to radila, za sada će morati “da se pešači” ali smislićemo nešto u skorije vreme :slight_smile: