Šta trenutno igrate na linuksu?

Igrate li se? Šta trenutno igrate na linuksu?

Igram trenutno Broken Sword 2 - the Smoking Mirror: Remastered.
Za razbibrigu malo igram Puddle odlična igra ako hoćete malo da se igrate 10-20 minuta, i odmara, nije naporna.

Sad ne igram nista, nemam vremena puno, ali zadnje sto sam igrao je Brutal Legends.

Trenutno se zanimam sa Dust: An Elysian Tale. Zanimljiva igra.

Igram u zadnje vreme CSGO, naterao sam sebe da dam šansu ovoj igri, jer većina prijatelja koje imam na Steamu ne igra prethodne verzije već samo ovu…

Nije loše kad se malo navikneš, jedino što me nervira što mi svremena na vreme izađe “VAC error” i to mi se upravo desilo malopre dok sam igrao rank mod, i zato što sam napustio igru (izbacila me skripta) sada imam zabranu 7 dana igranja… bezveze. Ovo je drugi put da me izbaci na rank modu i da dobijem zabranu, pun internet žalbi da se reši ovo a Valve ćuti. :mad:

Bezveze. Znači nešto ti iskrsne i ne smeš da izađeš iz igre jer dobijaš zabranu? Glupost najveća.
Sva sreća ne igram CS. Kad smo već kod CS GO nije mi jasno svaki dan dobijam ponude od drugih da igram, a ja čak ni nemam igru. Malo me to smara. Ranije sam odgovarao da ne igram CS, a sad samo ignorišem digao sam ruke.

Ja igram ETS2 već neko vreme, nakupio skoro 150 sati u igri. Retko koja igra me baš vuče da je toliko igram. Posle Tomb Raidera dugo nisam našao nešto što bi igrao svaki dan.
Sad trenutno igram Child Of Light, nije za linuks, koristi uplay.

Obzirom da je to rank sistem i da se igra 5v5, jako je bitno da ti je tim dobar, pouzdan da slušaju komande i da poštuju ono što glavni kaže.
Kada jedan igrač izadje iz igre, ne može da uđe drugi umesto njega već se ubacuje BOT i igra se nastavlja, upravo zato se dobijaju penali i to nije sporno uopšte. Pre početka partije dobiješ upozorenje da partija može potrajati i do 90 minuta i ukoliko nisi spreman da igraš do kraja bolje da ne ulaziš jer ćeš u protivnom snositi posledice u vidu vremenske zabrane igranja.

E problem je druge prirode, ovaj VAC error, ja sam zbog njega dobio sada ban na 7 dana jer kada mi je izašla ta greška je nisam mogao da se rekonektujem (kada te izbaci sistem ili izađeš i ranked moda imaš 5 minuta vremena da se vratiš u poratiju bez posledica) punih 10 minuta i eto sranja.

Znači sistem kao sistem nije loš i vrlo je dobra koncepcija, istu foru imaš i u LoL-u, time se sprečavaju neozbiljni igrači i spameri da uništavaju partiju.

Za sad samo LoL.

I kako radi na linuksu? Jel ima nekih problema?
Ja sam ga bio instalirao davno, nerviralo me što mi stalno skidao neke apdejtove i na kraju kad sam video preko 50GB mi je uzeo na hardu. Zato sam ga i obrisao…
Inače ja na linuksu igram American Truck Simulator, doduše demo, da vidim vredi li ga kupiti… :slight_smile:

Fino šljaka, do sada nisam imao nikakvih problema. Jedino je FPS malo manji nego na Windows-u, ali ne smeta pri igranju.