koristim linux mint14 imam problem sa programom butt. Nestabilan je prilikom odabira zvucne karte tj. dolazi do kočenja/blokade istog. Da li postoji bolja verzija programa koja sluzi isključivo za streaming server radia – dakle slanje streaminga isključivo sa zvučne karte ?? Na widowsu je winamp to dosta dobro radio !
Pokusao sam i sa Internet DJ Console nemoguće ga je pokrenuti - zasto ??
Da li VLC može raditi streaming ? Ako je odgovor da, pošaljite mi kakav tutorial ako ima gdje.
Koja je procedura da se instalira rivendell na linux mint14 ??
dalje:
Potreban nam je program za snimanje zvuka neprekidno u trajanju oko 20 h.
Prvo bih te zamolio da ne postavljaš 10 različitih pitanja u jednoj temi, jer ako rešimo jedno a drugo ne onda ne možemo da označimo temu kao “rešenu” dakle slobodno za svako pitanje otvori novu temu.
Što se tiče striminga, najbolji za tu namenu jeste upravo onaj koji si spomenuo VLC, a uputstvo za striming preko njega možeš naći OVDE
kontam sve je srodna problematika …al ok, ako je potrebno mogu ovo podjeliti na vise tema ?
ili ja sad nevidim … ili nema upustva konkretno za moj slucaj i kako da ga rijesim … ako je moguce bliza varijanta objasnjenja povezivanja VLC-streaminga putem shoutcast-a