There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute an

Problem, molim te pomozi! @Sreten

This card number is not valid for the payment method you selected.

MasterCard
Semestro SOCIETE GENERALE

Koja kartica je u pitanju? Banka Intesa, Erste itd… sve karte steam prima manje više mora da je ili pogrešna karta ili nisi odradio sve do kraja

Udjem na njihov sajt na netu, bankin, znaci kartica je uredu, kada upisem sve podakte u one kolone, i potvrdim, izadje mi ova greska…

Dodavanje kartice i Adrese je veoma prosto, ako je kartica ispravna tj. validna i može sa njom da se kupuje na internetu trebalo bi da prođe.
Za dalju pomoć potrebno mi je više informacija.

Brat kupuje sa ove kartice stvari na aliexpress-u, i tamo kartica savrseno radi. Pretvorili smo onlajn i dinare u evre malopre, kartica je validna.

I dalje nisi odgovorio koja je to kartica? Da li njom može da se kupuje na netu? A karticu i podatke ubacuješ u steam klijentu u gornjem desnom ćošku imaš account settings i tamo imaš update card information.
Ako si sve lepo uneo a neće znači da to nije validna kartica, steam prima sve internet kartice, ali mora da bude internet kartica bilo koje banke.

SOCIETE GENERALE
Yugoslav Bank
Semestro
Valid thru
Maestro

Prednja strana kartice…

Aha sad sam pročitao koja je karta. Pa ne znam zašto neće, trebalo bi ako si sve uradio upisao tačne relevantne podatke. Pouzdano znam da sve karte iz Srbije rade ali mora da su za internet plaćanje, ne može kartica od tekućeg računa.

Pisao sam sve kako jeste, broj kartice, secutity kod, sve. :slight_smile:

Veoma je prosto ta kartica ne može na steam verovatno to nije internet kartica, nije za devizno plažanje i to je to.
Već sam ti objasnio moraš da otvoriš internet karticu negde koja je isključivo za plaćanjena netu. Ne znam koja je to kartica li nije internet kartica tj. devizna zato i ne prolazi.

Moram znaci novu, samo ne znam kako radi na aliexpressu…

Maesto kartice vrlo retko prihvataju online. Mislim da mora biti Master ili Visa

Visa MasterCard American Exspress i JCB su podržane kartice na steam-u
AliExpress podržava mnogo veći broj kartica nego li steam

Aha, hvala vam na informacijama.