Зовем се Александар Станисављевић. Иако сам за Линукс сазнао пре шест година, почео сам да га користим тек крајем претпрошле године. Допада ми се филозофија слободног софтвера и превасходно због ње радо користим Линукс. На свом рачунару тренутно имам инсталирано више верзија Убунту Линукс оперативног система, а такође имам и неколико инсталационих дискова Минта кога могу да покренем у живом режиму (са диска). Такође волим да пишем корисничка упутства за поједине слободне софтверске пакете и Линукс дистрибуције. Свакако планирам да на свом рачунару инсталирам и једну Минт дистрибуцију па можда и за њу напишем неко корисничко упутство. Но, корисничка упутства ће морати мало да причекају пошто тренутно имам доста приватних обавеза.
Верујем да ћу својим ангажовањем на овом форуму дати допринос подизању свести о могућности коришћена слободних софтверских пакета/оперативних система насупрот, свима познатих (не баш по напред наведеном имену) власничких.
Pozdrav i tebi Aleksandre i DOBRO NAM DOŠAO na forum
Lepo i veoma pohvalno od tebe što voliš i zanimaš se za “otvoren kod” i pored toga veoma doprinosiš zajednici ne ovoj nego uopšte Linux zajednici u globalu, time što pišeš razna uputstva za programe, a nadam se da ćeš pored privatnih obaveza imati i malo vremena za naš forum gde si veoma dobrodošao
Ma meni je to luda reč. Znaš onaj klip (stari), sinhronizacija za Matrix, kad Smith izlazi iz kola i onaj policajac mu kaže to?
Još ono ,č’’ kako ga Leskovčani izgovaraju, bruke
Ma odličan je! Matrix sinhronizacije sam gledao pre dosta godina, dve doduše, toliko sam našao. Tad je još bila i ona čuvena “stani Neo, nemoj da izlaziš napolje. Zar ne vidiš da kiša napolju pada” SMAJLI