Поздрав за све чланове и госте

Поздрав свима.

Зовем се Александар Станисављевић. Иако сам за Линукс сазнао пре шест година, почео сам да га користим тек крајем претпрошле године. Допада ми се филозофија слободног софтвера и превасходно због ње радо користим Линукс. На свом рачунару тренутно имам инсталирано више верзија Убунту Линукс оперативног система, а такође имам и неколико инсталационих дискова Минта кога могу да покренем у живом режиму (са диска). Такође волим да пишем корисничка упутства за поједине слободне софтверске пакете и Линукс дистрибуције. Свакако планирам да на свом рачунару инсталирам и једну Минт дистрибуцију па можда и за њу напишем неко корисничко упутство. Но, корисничка упутства ће морати мало да причекају пошто тренутно имам доста приватних обавеза.

Верујем да ћу својим ангажовањем на овом форуму дати допринос подизању свести о могућности коришћена слободних софтверских пакета/оперативних система насупрот, свима познатих (не баш по напред наведеном имену) власничких.

Све најбоље.

Pozdrav i tebi Aleksandre i DOBRO NAM DOŠAO na forum :wink:

Lepo i veoma pohvalno od tebe što voliš i zanimaš se za “otvoren kod” i pored toga veoma doprinosiš zajednici ne ovoj nego uopšte Linux zajednici u globalu, time što pišeš razna uputstva za programe, a nadam se da ćeš pored privatnih obaveza imati i malo vremena za naš forum gde si veoma dobrodošao :slight_smile:

Pozdrav i ugodno surfovanje ti želim :slight_smile:

Oooo, bratanče, stig’o si…:slight_smile:
Dobro nam došao :wink:

Боље вас нашао!

Стиго сам синовац, стиго сам. (Захваљујући доводу са твог сајта [Хвала]).

пс Знао сам да ћеш ме тако ословити, но не љутим се. :wink:

Ma meni je to luda reč. Znaš onaj klip (stari), sinhronizacija za Matrix, kad Smith izlazi iz kola i onaj policajac mu kaže to? :wink:
Još ono ,č’’ kako ga Leskovčani izgovaraju, bruke :slight_smile:

Dobro nam došao!

@Kmamuz

kakav klip!!!

Kucaj na YT… “Matrix sinhronizacija” :wink:

Ma odličan je! Matrix sinhronizacije sam gledao pre dosta godina, dve doduše, toliko sam našao. Tad je još bila i ona čuvena “stani Neo, nemoj da izlaziš napolje. Zar ne vidiš da kiša napolju pada” SMAJLI